Cautare

3875 de rezultate pentru "accident banesti 16 08 2010" (6.55 secunde)
In pofida corectiilor inregistrate pe bursa in a doua jumatate a anului trecut, numarul acestor investitori a crescut in ultimele sase luni cu 3.532.Numarul celor cu investitii pe piata de capital locala sub 7.000 de euro a urcat cu 45%, pana la 62.250 de persoane, iar cel al investitorilor profesionali si institutionali s-a majorat cu 29%, la 1.852.FCI a fost infiintat in iunie 2005, avand ca scop compensarea investitorilor, in situatia incapacitatii caselor de brokeraj si societatilor de administrare a investitiilor de a returna fondurile banesti si/sau instrumentele financiare datorate sau apartinand investitorilor, care au fost detinute in numele acestora, cu ocazia prestarii de servicii de investitii financiare sau de administrare a portofoliilor individuale de investitii.
Curtea a decis in unanimitate ca au fost incalcate punctele 1 si 4 din Articolul 5, necauzand daune banesti. Reprezentantii CEDO au decis insa ca nu a fost incalcat punctul 2 al Articolului 5 si au declarat pretentia inadmisibila.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anuntat ca a efectuat, pana miercuri, plati in suma totala de 80,58 milioane de lei catre pagubitii Fondului National de Investitii (FNI) si ca va continua platile A®n perioada urmatoare, in functie de disponibilitatile banesti."Marea majoritate a investitorilor FNI care au obtinut o sentinta civila definitiva si irevocabila sunt cei din Asociatia ANI FNI, pentru care AVAS a platit, in conturile asociatiilor din toata tara, suma totala de 80.586.128 lei", se arata intr-un comunicat al institutiei.
In perioada imediat urmatoare, in functie de disponibilitatile banesti, AVAS urmeaza sa faca alte plati catre investitorii FNI, indiferent daca au depus cereri individuale sau prin intermediul Asociatiilor ANI FNI.
Oradenii cu venituri situate intre 480,1 si 540 de lei beneficiaza de 20 de lei, iar cei care primesc 540,1 si 615 de lei vor primi pentru incalzire doar 16 lei.
Veniturile banesti au fost, in medie, de 1.719 lei lunar pe gospodarie (590 lei pe persoana), iar veniturile in natura de 327 lei lunar pe gospodarie (112 lei pe persoana), se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica (INS).
În Dolj, fata de începutul anului, efortul bugetar pentru achitarea pensiilor aproape ca s-a dublat, însa nu exista probleme legate de plati, în sensul ca nu s-a pus problema ca pensionarii sa nu-si primeasca drepturile banesti.
În acest fel se reduce timpul de asteptare pâna la intrarea în posesia drepturilor banesti. Ambele institutii, Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Dolj si Directia de Munca si Incluziune Sociala, au conduceri interimare pâna la numirea unor directori noi.
În acest fel se reduce timpul de asteptare pâna la intrarea în posesia drepturilor banesti. Ambele institutii, Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Dolj si Directia de Munca si Incluziune Sociala, au conduceri interimare pâna la numirea unor directori noi.
"Se remarca o crestere a numarului de cereri pentru deschiderea procedurii insolventei în ultimul trimestru al anului, motivele declansarii acestei proceduri fiind determinate de starea de insolventa a societatilor debitoare, stare caracterizata de insuficienta fondurilor banesti disponibile pentru plata datoriilor exigibile", a precizat purtatorul de cuvânt al Tribunalului Dolj, judecator Gabriel Comanescu.
Potrivit "Top 100 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi", întocmit de revita Capital în colaborare cu institutul de cercetare a pietei GFK, nu pachetul salarial si avantajele banesti sunt cele mai importante elemente pentru un angajat.
ii"In momentul de fata, pretul aluminiului a ajuns la un nivel care ne obliga sa luam in calcul noi reduceri ale productiei in Romania, pentru a ramane competitivi si pentru a ne pastra nivelul de lichiditati banesti ale grupului si ale unitatilor localeii", a declarat, in comunicat, Christian Wuest, presedintele Alro.
Daca aceste persoane au fost disponibilizate, atunci contul lor de la pensiile private se pastreaza pana cand vor fi reangajate, dar probabil ca li se vor redimensiona drepturile banesti pe care le vor primi la final", a spus Ileana Ciutan.
Tot in luna februarie 2009 au fost instituite un numar de 1131 popriri asupra disponibilitatilor banesti din conturile bancare ale contribuabililor constanteni care nu si-au achitat obligatiile fiananciare catre bugetul general consolidat al statului, pentru suma de 39,87 milioane de lei, au adaugat reprezentantii Fiscului constantean.
Clientii "de top" ai bancilor sunt tratati in mod individual, prin sistemul de "private banking", unde unitatea este la dispozitia persoanei cu disponibilitati banesti importante.
Problema este ca acest contract garanteaza foarte multe drepturi banesti, dar care nu isi regasesc sustinerea financiara in buget", ne-au spus angajatii Protectiei Copilului.
Platiti-va intotdeauna datoriile la timp Nu omiteti nici scrierea unui plan afaceri care va poate ajuta sa evitati un eventual esec si implicit pierderea investitiei banesti.
"In total, in perioada programului de asteptare, asa cum se numeste somajul tehnic, Complexul Energetic Turceni va face o economie de 9,2 milioane de lei fara sa afecteze drepturile banesti ale angajatilor.
"Ramane ca asociatiile de proprietari sa rezolve discutiile cu proprietarii din blocuri in privinta contributiei banesti pentru spatiile comune pentru ca inteleg ca si acolo sunt foarte multe lucruri de rezolvat", a sustinut Sorin Oprescu.
a) mijloace banesti consemnate pe numele contribuabilului la dispozitia organului fiscal, la o unitate a Trezoreriei Statului; b) scrisoare de garantie bancara;
google-analytics.com