Cautare

3875 de rezultate pentru "accident banesti 16 08 2010" (2.73 secunde)
In plus, atat timp cat depozitele banesti ale populatiei, cat si ale operatorilor economici din Romania sunt in ' ograda domniei sale ', garantia acestora nu trebuia sa fie asigurata de institutia care coordoneaza acest sector, respectiv BNR si nu de Guvernul Romaniei?
Restul firmelor care nu pot plati la stat, fie nu au fonduri banesti de moment sa achite TVA-ul sau impozitul pe profit la termen, fie se regasesc in imposibilitatea de a face fata conditiilor pietei si nu au bani nici pentru a-si finanta afacerile proprii, cu atat mai putin pentru stat.
FRJ MediaSind a luat act de protestul unor angajati ai cotidianului Jurnalul National si solicita conducerii plata la zi a drepturilor banesti, precum si a celorlalte drepturi prevazute pentru angajatii din mass-media.
Au fost reintregite salariile bugetarilor, pensiile au fost, dupa multi ani, indexate, iar anul acesta vor fi majorate drepturile banesti cuvenite persoanelor cu handicap.
Senatorul Darius-Bogdan Valcov a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Pentru nevazatorii din Romania, o alinare, macar de ziua lor", pe care o puteti citi in continuare.
Sansa va surade din nou si veti incheia un contract profitabil, de pe urma caruia beneficiati si de ceva castiguri banesti. ... LEU 22.07-22.08: ... FECIOARA 23.08-22.09:
LEU 22.07-22.08: Castiguri banesti din surse neasteptate va lumineaza toata saptamana. ... FECIOARA 23.08-22.09: Evitati izbucnirile emotionale.
LEU 22.07-22.08: ... FECIOARA 23.08-22.09: ... Acum aveti si cea mai buna sansa de a va promova proiectele pe care le tineti ascunse in maneca si a primi recompense banesti pe masura eforturilor depuse.
Numeroase cazuri de familii care isi abandoneaza batranii dupa ce ii deposedeaza de locuinte, bunuri sau putinele economii banesti sunt alte cazuri pe care le intalnesc.
Banii care ii intra in casa o singura data pe luna, cand vine factorul postal sa ii aduca drepturile banesti in apartamentul ei din Cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, trebuie chibzuiti cu mare bagare de seama.Din ei, varstnica trebuie sa acopere intretinerea sa, dar si toate cele necesare fetitei sale Eliza, acum in varsta de doar 10 ani.
LEU 22.07-22.08: ... FECIOARA 23.08-22.09: ... Nu veti avea nevoie sa apelati la economiile facute, dar nici sa strangeti cureaua, pentru ca v-ati ocupat din timp de felul in care trebuie sa impartiti periodic veniturile banesti.
Astrele nu isi sunt deloc de partea ta si vei avea anumite pierderi banesti, pe care nu le vei recupera usor.
munca pe care nu o facem cu placere, bullyingul, taierile de salariu, posturile pentru care suntem subcalificati sau supracalificati, atmosfera de lucru incordata, sentimentul de epuizare fizica si/sau psihica, violenta verbala, hartuirea sexuala, lipsa satisfactiilor sufletesti si banesti.
Totodata, am mai dori ca pe langa salariul lunar, compus din salariul de baza, garzi, indemnizatii, sporuri, premii si prime, cei care fac parte din personalul operativ sa aiba dreptul la ajutoarea si alte drepturi banesti stabilite prin contracte colective de munca, indemnizatii de instalare, de mutare, de delegare sau de detasare, precum si la decontarea cheltuielilor de cazare si transport in tara si in strainatate, dar si la incadrarea activitatii in conditii deosebite, speciale sau alte conditii de munca.
Castigurile banesti sunt mai mari decat in alte luni. LEU E o luna fara limite. Energiile sunt la cote maxime.
Radioul si televiziunea publica, TVA-ul, comunitatea de informatii, drepturile banesti ale mamelor etc. au fost tot atitea teme care au tradat disensiuni si fracturi...
Radioul si televiziunea publica, TVA-ul, comunitatea de informatii, drepturile banesti ale mamelor etc. au fost tot atitea teme care au tradat disensiuni si fracturi...
Intr-adevar, e foarte comod sa anunti din sali de conferinta sacrificiul donatiilor banesti! Dar, la o adica, bune si alea in conditiile date.
Se ignora faptul ca nu numai in spitale sau scoli este multa mizerie, ci si in mai toate institutiile fundamentale ale statului, si asta tot din cauza unor sobolani care au ros constiinte si fonduri banesti.
Administratia Fondului pentru Mediu a decis suspendarea popririi asupra disponibilitatilor banesti ale companiei BLUE AIR AVIATION S.A si stabilirea unui grafic pe 12 luni pentru achitarea creantei.
google-analytics.com