9am.ro informeaza: "Adelin Petrisor a devenit angajat permanent al TVR".
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane.
De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR. La momentul respectiv, Adelin Petrisor a semnat un contract pentru un an cu Televiziunea Publica, dupa cum a declarat pentru MEDIAFAX jurnalistul.
In prezent, Adelin Petrisor este angajat permanent al TVR. El a castigat un concurs organizat de Televiziunea Romana, in data de 26 ianuarie, pentru ocuparea unui post de realizator emisiuni RTV din cadrul Directiei Emisiuni Informative si Sport, Departament Emisiuni Informative, Colectiv Stiri Nationale. Eventualele contestatii se pot depune pana vineri, la ora 16.00, potrivit unui anunt al TVR.
"O sa fac tot ce am facut si pana acum, o sa lucrez tot pentru 'Telejurnal', singura diferenta este tipul de contract. Acum o sa fiu angajat permanent", a declarat Adelin Petrisor.
Jurnalistul Adelin Petrisor a revenit in televiziune pe 1 septembrie 2010, la circa noua luni dupa ce a plecat de la Realitatea TV, unde lucra pe postul de reporter special din iulie 2008. El s-a retras din echipa Realitatea TV pe 25 noiembrie 2009, odata cu incetarea, prin acordul partilor, a contractului pe trei ani pe care il avea cu postul de televiziune.
La momentul respectiv, Adelin Petrisor a declarat pentru MEDIAFAX ca se desparte de echipa si managementul Realitatea TV in relatii bune. Adelin Petrisor a mai spus atunci ca a luat aceasta decizie pentru ca "familia conteaza mai mult" si a precizat ca in urmatoarele luni va sta acasa cu sotia, jurnalista Maria Coman, care, in decembrie 2009, a nascut o fetita, Smaranda.
Inainte de Realitatea TV, Adelin Petrisor a lucrat, timp de noua ani, la Antena 1 si s-a afirmat prin reportajele exclusive realizate in Liban, Algeria, Albania, Belgrad, Kosovo, Irak, Afganistan, Guantanamo si Israel.
Adelin Petrisor a fost desemnat "Corespondentul Anului 2003" de catre Ministerul Afacerilor Externe, dar si de catre Consiliul National al Audiovizualului, iar de-a lungul timpului a primit numeroase premii ale Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR).
In septembrie 2010, Adelin Petrisor si-a lansat cartea "Razboaiele mele".
Adelin Petrisor este casatorit cu frumoasa stirista Maria Coman de la Antena 3.