Vicepresedintele PD Bistrita-Nasaud, Liviu Ciupe, a declarat ieri ca a decis sa nu mai mai demisioneze din PD, asa cum anuntase in cazul numirii in functia de sef al PNA a procurorului Daniel Morar, pentru a nu-i da satisfactie acestuia din urma.
Ciupe a spus ca a fost convins sa se razgandeasca in cadrul Biroului Permanent de Conducere a PD Bistrita-Nasaud, intrunire amanata de mai multe ori si care a avut loc in cursul acestei saptamani.
Fostul director al Regiei de Drumuri si Poduri Cluj a declarat ca argumentul hotarator in favoarea acestei decizii l-a constituit dorinta de a nu-i da aceasta satisfactie celui care l-a trimis dupa gratii, procurorul Daniel Morar, colegii de partid sugerandu-i ca prin demisia sa se va intampla exact acest lucru. Ciupe declara in iunie a.c. ca va demisiona din partid daca procurorul Daniel Morar - cel care l-a anchetat si trimis dupa gratii timp de patru luni, in conditiile in care a fost gasit nevinovat - va ajunge sef al PNA.
Procurorul Morar este cel care a instrumentat dosarul fostului magistrat Viorel Burzo, cel al lui Liviu Ciupe (fost director al Regiei de Drumuri si Poduri Cluj), dar si dosarul „Alimentara“, in care fostul primar Gheorghe Funar a fost acuzat de abuz in serviciu.