Cautare

3379 de rezultate pentru "31" (1.60 secunde)
In ceea ce priveste rezultatele inregistrate la nivel de judet, Victor Manea a precizat ca 39 de localitati au obtinut, la alegerile din 25 noiembrie, rezultate sub media pe judet, iar 31 peste medie.
Ei au mai solicitat, totodata, emiterea unei ordonante de urgenta care sa prevada prorogarea termenului de preschimbare a certificatelor de revolutionar pana la data de 31 decembrie 2008.
Camerele reunite au validat numirea lui Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe. Dupa ce presedintele Traian Basescu l-a propus pe Ungureanu, la 26 noiembrie, pentru aceasta functie, fostul ministru de externe a fost validat miercuri cu 295 de voturi pentru, din cei 318 parlamentari prezenti.
Chiar si asa, spre bucuria democratilor si spre dezamagirea liberalilor, la nivelul municipiului Galati 81,31% dintre cei care au participat la referendum au votat impotriva demiterii presedintelui.
Pe langa acestia se mai numara deputatul democrat Constantin Petrea, care are ultima declaratie de avere datata 20 decembrie 2006, urmat de deputatul UDMR, Szekely Levente Csaba, care a semnat ultima declaratie pe 28 decembrie 2006, si de senatorul PSD Viorel Stefan, care a intreprins ultima oara aceasta activitate pe 31 decembrie 2006, in timp ce deputatul Petru Lificiu, proaspat membru al PD-L, a semnat ultima declaratie de avere pe 6 ianuarie anul trecut.
Acesta avut in ultimii trei ani 11 luari de cuvant in plen, a facut cinci declaratii politice, a participat la 31 de propuneri legislative, a facut patru interpelari si intrebari in cadrul sedintelor si a sustinut trei motiuni.
Deputatii si senatorii au adresat in 2007, pe parcursul celor doua sesiuni parlamentare, 1.696 de interpelari si au formulat 2.310 intrebari pentru primul-ministru, pentru ministri sau pentru diferitele institutii guvernamentale, potrivit unui raport elaborat de Departamentul pentru relatia cu Parlamentul din cadrul Executivului.
Sergiu Andon, Codrin Stefanescu, Bogdan Ciuca si Bogdan Pascu sunt pe lista celor 31 de conservatori care isi disputa duminica cele pozitiile de vicepresedinte in PC.
Au trimis cei de la judet datele târziu si acum, la sedinta ordinara din 31, nu vom dezbate bugetul. Probabil vom face o sedinta extraordinara pe 10 februarie“, a spus Solomon.
Prefectul Danut Culetu s-a intors cu vesti bune de la intalnirea cu ministrii si premierul Calin Popescu Tariceanu, desfasurata in perioada 31 ianuarie - 1 februarie, in Capitala.
Daca situatia va continua in acest fel insa, consilierii si viceprimarul sunt hotarati sa apeleze la DNA si DIICOT, pentru a denunta abuzurile primarului, a secretarei care nu a pus nici pana la aceasta data la dispozitia Consiliului procesul verbal al sedintei din data de 31 decembrie, cat si a juristei din cadrul primariei.
Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) Lidia Barbulescu il invita pe premierul Calin Popescu Tariceanu sa discute prioritatile in domeniul reformei sistemului si sa gaseasca o solutie privind colaborarea dintre Consiliu si Guvern.
Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a invitat-o, joi, la Palatul Victoria pe presedinta Consiliului Superior al Magistraturii, Lidia Barbulescu, pentru a discuta in legatura cu problemele semnalate in Raportul de tara privind sistemul judiciar.
Ca o paranteza, conform unui studiu sociologic comandat de Agentia de Strategii Guvernamentale, realizat pe un esantion de 1.511 persoane, in luna decembrie a anului 2007, 31,5% dintre respondenti cred ca nu se pot da fonduri europene si pentru agricultura, 96,5% nu au obtinut nicio finantare europeana, iar 78,1% nu sunt interesati sa acceseze aceste fonduri.
Astfel, in loc de 31 mai, cum era, pana anul trecut, data pana la care demnitarii isi pot semna declaratiile de avere, aceasta este in prezent 15 iunie, iar parlamentarii galateni sunt ori prea grabiti sa le depuna, ori prea preocupati de alte lucruri mult mai interesante.
Camera Deputatilor a adoptat, marti, Legea votului uninominal, cu 231 de voturi "pentru", 11 voturi "impotriva" si 18 abtineri. Deputatii au mentinut pentru alegerile parlamentare pragul electoral de 5% sau castigarea a sase mandate de deputat si trei de senator.
Dupa runde intense de discutii aprinse, iata ca uninominalului i-a fost deschisa o portita si a trecut de votul majoritatii parlamentarilor, chiar daca nu toti au fost de acord cu amendamentele ce au aparut pe parcurs.
Astfel, potrivit studiului sociologic efectuat de catre un ONG, Radu Mazare ar fi votat de 32,4% dintre constanteni, in timp ce Dorel Constantin Onaca primeste voturile a 31,9%.
"Desi inca din data de 31 ianuarie am transmis prefectului situatia lui Pacea, nici pana acum nu am primit un raspuns.
"Nu stiu ce a asteptat prefectul, dar din punct de vedere juridic Pacea nu mai este consilier din data de 31 ianuarie".
google-analytics.com