Cautare

3379 de rezultate pentru "31" (1.54 secunde)
"In Romania vor intra in urmatorii sapte ani circa 31 de miliarde de euro, din care opt miliarde vor fi investitii directe in agricultura.
El a refuzat sa se pronunte asupra crizei politice din Romania, intrucat "este o chestiune de politica interna", dar a tinut sa precizeze ca a fost "impresionat" de discursul presedintelui Basescu din Parlamentul European, din 31 ianuarie.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat ieri cu 178 de voturi "pentru", 54 de voturi "impotriva" si 5 abtineri Legea de respingere a Ordonantei DIICOT.
31/1990 si nr. 286/2006, ar fi trebuit sa imputerniceasca pe cineva sa fie AGA. Urmeaza sa analizam si legalitatea hotararii privind infiintarea societatii CARTO DRUM, insa se pare ca a fost luata in aceleasi circumstante", a spus Paulon Ciurlin.
Important este ca ele sa aiba loc pana la data de 31 decembrie 2007. Mult mai important este ca ele sa se desfasoare fara ca temele europene sa fie afectate de diversiunile politicianiste ale partidelor.
La 31 ianuarie, un cotidian din Bucuresti dezvaluia ca doi muncitori romani fusesera arestati de fortele americane in Irak, sub acuzatia de spionaj.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri sa achizitioneze 22 de autoturisme Dacia Logan, 1,6 Prestige16V, al caror pret de catalog este de 9.900 de euro bucata.
Fortan SRL se obliga sa retehnologizeze statia de epurare, sa faca un studiu-solutie plus proiectare si sa execute lucrarile de retehnologizare pana la 31 decembrie 2005.
Ordinea de zi oficiala a CSAT de azi, data publicitatii de Administratia Prezidentiala, include cel putin doua subiecte de tensiune intre presedinte si premier - legile sigurantei nationale si strategia legata de trupele desfasurate in afara tarii.
In cazul in care, pentru demiterea presedintelui, populatia ar fi chemata la urne, 41,7% ar vota pentru ramanerea in functie, 31,3% pentru demitere, 16,8% nu stiu sau nu sunt hotarati, 8,5% nu ar merge la vot si 1,7% nu vor sa raspunda, releva un sondaj realizat de Data Media si Institutul Pro.
Tariceanu a declarat ieri dupa intrunirea cu liderii PNL, ca au existat 31 de voturi impotriva si numai doua voturi pentru trecerea partidului in opozitie.
Tariceanu a declarat ieri dupa intrunirea cu liderii PNL, ca au existat 31 de voturi impotriva si numai doua voturi pentru trecerea partidului in opozitie.
1 din Regulamentul sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului, va aduc la cunostinta faptul ca doresc sa ma adresez printr-un mesaj Camerelor reunite ale Parlamentului Romaniei, cu privire la probleme actuale legate de politica interna a Romaniei, in ziua de miercuri, 30 mai 2007 sau joi, 31 mai 2007, in functie de programul stabilit de dumneavoastra.
In urma votului secret de ieri doar doi consilieri dintre cei 31 prezenti au dorit ca Ion Stefan sa ramina in rindul lor.
IPP a dat in judecata Camera Deputatilor, in cursul anului trecut, motivand refuzul conducerii Camerei Deputatilor de a comunica listele cu deputatii care au absentat de la sedinte in perioadele 1 februarie -31 martie 2006 si 1 septembrie - 31 octombrie 2005, solicitand totodata plata sumei de 2.000 de lei cu titlu de daune morale.
In plus, ordinul in cauza se refera la verificarea anului scolar 2006-2007, numai ca anul scolar se incheie abia pe data de 31 august.
Cele pentru 2006 au fost actualizate pana la 31 decembrie 2006. ... S-a adoptat solutia cu 15 iunie, fiindca pana la 31 decembrie nu se poate sti ce venituri ai realizat in anul respectiv", a spus Zegrean.
Avizul este valabil pe perioada desfasurarii cursei 31 august - 2 septembrie 2007.
google-analytics.com