Cautare

3379 de rezultate pentru "31" (3.58 secunde)
Conservatorul Bogdan Ciuca este urmat de deputatul liberal Emil Strunga, care a inregistrat nu mai putin de 90 de luari de cuvant in plen, 67 de declaratii politice si 31 de propuneri legislative initiate.
"Prejudiciul moral mi-a fost cauzat prin acest act administrativ, intrucat acesta survine dupa 31 de ani de activitate in administratia publica, dupa o cariera universitara si dupa crearea unei reputatii nepusa niciodata la indoiala.
Marian Milut, presedinte al partidului, Aurelian Pavelescu, prim-vicepresedinte, si Radu Munteanu, vicepresedinte, pentru comiterea, in exercitarea functiei, cu evidenta incalcare a Statutului, de repetate abuzuri impotriva membrilor partidului si impotriva organizatiilor judetene care s-au opus actiunilor lor nestatutare si cere demisia celor trei, pentru rezultatele dezastruoase obtinute la alegerile locale din 2008, cele mai proaste rezultate electorale din istoria PNTCD", se arata in rezolutia Conferintei extraordinare a PNTCD Bucuresti din 31 iulie.
Nastase a fost trimis în judecata pe 31 mai 2007 În ceea ce priveste solicitarea referitoare la Adrian Nastase, comunicatul precizeaza ca acesta este acuzat de infractiunea de dare de mita, constând în aceea ca, "în baza unei întelegeri anterioare cu Melinescu Ioan, a sustinut si determinat emiterea HG nr.
215/2001 a administratiei publice locale stipuleaza la articolul 31: "Constituirea consiliilor locale se face in termen de 25 de zile de la data desfasurarii alegerilor.
Toate partidele parlamentare, cu exceptia PRM, au cheltuit mai multi bani decat veniturile declarate in campania pentru alegerile locale din iunie.
"Pentru tara noastra au fost alocate pentru intervalul 2007-2013 peste 31 de miliarde de euro pentru fonduri structurale si de coeziune.
Tinerii PNL organizeaza, in perioada 28-31 august, scoala de vara de la Costinesti, la care vor participa organizatii de tineret din tara, invitati din strainatate, inclusiv din Republica Moldova si membri ai Biroului Permanent National, ministri liberali si liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu.
Suma totala alocata pentru alegerile parlamentare din toamna este de 160 de milioane de lei, candidaturile pot fi depuse pana in 21 octombrie, iar campania va incepe in 31 octombrie si se va incheia in 29 noiembrie, la ora 7:00, a decis miercuri Executivul.
"In ultimele 12 luni de zile uleiul comestibil s-a scumpit cu 67,31%, sunt categorii de ulei care s-au scumpit si cu 200%.
31 octombrie, prima zi de campanie Alegatorii trebuie sa stie ca pe 31 octombrie va fi demarata efectiv campania electorala, cu 30 zile inainte de ziua votarii, iar pe data de 29 noiembrie, ora 7.00, se va incheia campania electorala.
In fapt, aceasta il acuza pe ministrul educatiei ca din cele 31 de microbuze scolare alocate judetului Iasi, 21 de microbuze au mers catre localitatile cuprinse in colegiile in care si-au confirmat candidatura pentru Camera Deputatilor reprezentantii PNL Traian Dobre, Relu Fenechiu si, nu in ultimul rand, Cristian Adomnitei.
Politicienii au participat luni la ceremonii de deschidere a anului tcolar, prilej de a face noi promisiuni electorale.
Acesta a contestat decizia la Curtea de Apel Bucuretti - in fata careia s-a ridicat exceptia de neconstitutionalitate a CNSAS -, dosarul fiind trimis Curtii Constitutionale. In 31 ianuarie, Curtea Constitutionala a decis, cu unanimitate, ca legea in baza careia CNSAS functiona este neconstitutionala.
Conform sondajului, 39 la suta dintre cei intervievati ar vrea ca viitorul Cabinet sa fie unul monocolor, in timp ce 31 la suta ar fi pentru un Guvern de tehnocrati si 30 la suta cred in utilitatea unui Executiv de Coalitie.
Pentru deplasari interne, deputatii ar avea nevoie de 31.358.000 de lei, fata de 18.665.000de lei anul acesta. Alti 31.387.000, fata de 15.265.000 in 2008, ar fi necesari pentru cumpararea de masini.
Dupa pomana "lapte-corn" brevetata de PSD, Guvernul PNL pare a fi patentat pomana "faina-zahar". Ambele programe au aparut in preajma alegerilor, diferenta fiind aceea ca Guvernul Tariceanu isi va face campanie electorala pe banii UE.
In acest an s-au aliniat la startul pentru Parlament candidati pe cat de "colorati" din punct de vedere politic, pe atat de diferiti in ceea ce priveste ocupatia sau experienta profesionala.
Pe locul al doilea, la aproape cinci procente in spatele democrat-liberalilor, se claseaza Alianta PSD+PC, care intruneste 31,9 la suta din preferintele subiectilor.
Potrivit oficialului MIRA, din 31 octombrie au fost inregistrate 219 incidente, dintre care 28 numai marti, fiind intocmite, in total, 37 de dosare penale.
google-analytics.com