Cautare

3379 de rezultate pentru "31" (1.83 secunde)
Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a castigat anul trecut circa 180.000 de lei de la comisiile de privatizare a BCR si CEC si activitatea la AVAS.
In doi ani, PD si-a dublat numarul de primari. Legea antimigratie a accelerat fenomenul pe care dorea sa-l combata. "PD este marele castigator al fenomenului deja consacrat in Romania si numit migratia politica a primarilor", se arata intr-un studiu al Institutului pentru Politici Publice.
De voie sau de nevoia aderarii, parlamentarii au fost ceva mai activi in sesiunea de toamna.
Legat de acest subiect, politicianul liberal a precizat si ca nu crede ca vor fi probleme in privinta numarului de vicepresedinti (15) sau a numarului membrilor Biroului Permanent (31), dar va trebui sa fie lamurit modul in care acestia vor fi alesi si atributiile pe care le vor avea.
Potrivit viceprimarului craiovean Gheorghe Nedelescu, un proiect care sa detalieze necesarul de fonduri pentru modernizarea actualului adapost pentru cainii fara stapan va fi prezentat consilierilor municipali din Banie pe 31 ianuarie.
A rezultat o formula - stufoasa spun unii - cu 31 de membri ai viitorului Birou Politic Central, alesi uninominal:
Zeci de localitati doljene asteapta bugetul destinat investitiilor pe 2007, dupa ce sedinta extraordinara a consiliului judetean, in care trebuia sa se distribuie banii, a fost amanata pentru prima data in istoria institutiei.
Prima perioada a reducerilor este 15 ianuarie - 15 aprilie, pentru sezonul toamna-iarna, iar cea de-a doua perioada este 1 august - 31 octombrie, pentru sezonul de primavara-vara.
"In perioada 1 ianuarie 2004 - 31 decembrie 2006, 6.472 de persoane nu si-au primit din diverse motive banii cuveniti si nici nu s-au prezentat sa ii solicite.
Agentia de Monitorizare a Presei (AMP) se alatura celorlalte ONG-uri care au criticat ordonantele de urgenta adoptate la finele anului trecut care sporesc puterile procurorilor, apreciind ca raspunsurile Ministerului Justitiei la reprosuri nu linistesc, ci, dimpotriva, sporesc ingrijorarea.
"In citeva zile si la Galati va fi numit acest birou care va avea, intr-o prima faza, intre 5 si 15 membri, iar pina la 31 ianuarie in toate municipiile din Romania trebuie sa avem organizate birourile interimare.
Pe de alta parte, 31% dintre cei chestionati ar dori ca acesta sa ramana prim-ministru, in vreme ce altor 34% le este indiferent.
A aratat ca, la 7 noiembrie 2006, Ambasada romana din Kuweit a fost contactata de un reprezentant al firmei Al-Morrell Development, unde erau angajati cei doi romani, si i-a comunicat acesteia ca Ilie Nelu si Adrian Gancea au fost arestati la 31 octombrie de politia militara americana, sub acuzatia ca ar fi filmat si ar fi fotografiat in incinta bazei americane.
„La Galati anul a inceput pe 1 februarie pentru ca pe 31 ianuarie s-a votat bugetul. Votul asupra bugetului a fost dat de consilierii care au aprofundat proiectul de buget.
Parlamentul va lua in dezbatere, in zilele urmatoare, un proiect de lege prin care toate interceptarile si inregistrarile vor fi efectuate de o autoritate specializata, autorizata de Legislativ.
Alegerile pentru postul de primar al comunei Ghindaresti au degenerat, dupa cum era de asteptat, intr-un scandal penibil, specific perioadelor electorale ale romanilor.
Datele privind referendumul intern, neoficial pe tema autonomiei Tinutului Secuiesc au fost centralizate, pana sambata seara, in sase localitati din judetul Covasna, 99% dintre votanti votand favorabil, sustine conducerea Consiliului National Secuiesc.
La 31 decembrie 2006 populatia Romaniei a fost estimata la 21,57 milioane de persoane, fata de 21,61 milioane la 1 ianuarie 2006. ... De asemenea, s-au pronuntat aproape 31.000 de divorturi, in scadere cu 2.200 de cazuri.
In plus, Regia Apa nici nu a adoptat in zece zile masurile pentru eliminarea mirosului de sulfuri din cartierul George Enescu, prin asanarea unor "ape stagnate" in amonte de lucrarile de acoperire a canalului Cornitoiu - Balta Craiovita, potrivit unei notificari pe care APM i-o trimisese pe 31 ianuarie 2007.
google-analytics.com