Cautare

3379 de rezultate pentru "31" (1.58 secunde)
Catalin Predoiu a precizat ca acest aspect va fi inclus in Raportul privind progresele inregistrate in indeplinirea conditionalitatilor stabilite in domeniul reformei sistemului judiciar si al luptei impotriva coruptiei, document care va fi transmis Comisiei Europene pana la 31 martie.
De asemenea, tot la capitolul notorietate, PDL-istul Florin Mitroi este cunoscut de 31,7% dintre cei chestionati, in timp ce Petre Stenca (fost sau actual pesedist, nici el nu mai stie) este cunoscut de 21,6% dintre cei chestionati.
Prodan '31 si F. Lazar '41 / Tames '47 (p) Mediasul este foarte aproape de revenirea in prima liga. Victoria de ieri cu FC Arges a adus formatia sibiana in postura de lider si doar o minune ar mai putea face sa piarda promovarea.
In interpelarea senatorului Dorel Constantin Onaca se arata ca "in februarie 2003, apare OUG nr.5, care a prevazut anumite facilitati pentru asociatiile de proprietari care isi achita la termen toate facturile pana la 31.12.2004.
Potrivit legislatiei in vigoare, autoritatile publice locale au obligatia de a asigura, din terenul intravilan, o suprafata de spatiu verde de minim 20mp/locuitor pana la data de 31 decembrie 2010 si de minim 26 mp/locuitor pana la data de 31 decembrie 2013.
Despre acest subiect, Matei spune ca "cei 427 de dascali nu si-au primit tichetele cadou, desi la bugetul local exista suma de bani necesara aprobata de Consiliul Local Navodari inca din 31 ianuarie 2008".
Sorin Oprescu a declarat, dupa expirarea termenului de depunere a candidaturilor, ca au fost validate de BEM un numar de 31.800 de semnaturi din cele pe care le-a despus, in timp ce 4-5 mii "au fost date deoparte" din cauza unor erori.
Interpretii de muzica populara Nicolae Furdui Iancu si Ionut Fulea candideaza la alegerile locale din acest an, in judetul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judetean.
Vasile Blaga, care a obtinut cel mai mare numar de voturi in primul tur pentru Primaria Capitalei, 31,5%, si Sorin Oprescu, cu 30,5%, potrivit sondajului realizat de INSOMAR la comanda postului Realitatea TV, se vor confrunta in al doilea tur de scrutin din 15 iunie.
Vasile Blaga, care a obtinut cel mai mare numar de voturi in primul tur pentru Primaria Capitalei, 31,5%, si Sorin Oprescu, cu 30,5%, potrivit sondajului realizat de INSOMAR, se vor confrunta in al doilea tur de scrutin din 15 iunie.
Surprinzator pentru multi care il creditau pe liberalul Jean Paul Tucan sa intre in turul doi sau chiar sa castige din primul tur, acesta a fost "tras pe tusa" de navodareni, Nicolae Matei intrand cu prima sansa (37%) in lupta cu Tudorel Calapod (31% din voturi).
in 2004 si a obtinut cel mai bun rezulatat la votul politic, ceea ce confirma cresterea exploziva de la 15 la suta in 2004, la 31,16 la suta in 2008.
Alegerile in cele 18 sectii de votare din GalatI, unde s-au constatat fraude, si in alte cateva sectii din judet, nu vor fi reluate.
45,1% dintre cei care au optat pentru candidatul PIN, Cozmin Gusa, pe 1 iunie declara ca vor vota cu democrat-liberalul Vasile Blaga, in vreme ce 31,8% l-ar alege pe Oprescu, 19% sunt nehotarati, iar 4,1% vor sta acasa.
Deputatul PDL Cristian Boureanu a cumparat, impreuna cu sotia sa, un apartament in New York, in februarie 2008, contra sumei de 970.000 USD, iar in perioada 2007-2008 a cumparat 16 terenuri intravilane in Capitala si doua terenuri in judetul Ilfov.
Marul discordiei, de data aceasta, sunt buletinele de vot ce vor fi folosite in cele 31 de localitati constantene care intra in turul al doilea.
Conform sursei citate, in mediul urban prezenta la vot la ora 14.00 era de 18,44%, in timp ce in mediul rural era de 31%.
Dintre cei 268.367 de galateni cu drept de vot si-au exprimat optiunile doar 83.477 de persoane, ceea ce inseamna doar putin peste 31% dintre votanti.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
In urma suspendarii sedintei, votul privind prelungirea "la limita legii" a mandatului membrilor Curtii de Conturi a fost anulat, in conditiile in care mandatul acestora s-a incheiat pe 31 mai.
google-analytics.com