Cautare

4885 de rezultate pentru "24" (1.81 secunde)
Consilierii Aliantei sustin ca, daca o treime reprezinta 11,6 si s-ar rotunji la 12, doua treimi ar trebui sa reprezinte 24 din numarul de consilieri.
Pe de alta parte, premierul a anuntat ca manifestarile, programate pentru perioada 24 decembrie 2006-1 ianuarie 2007, vor fi organizate la nivel national, in principal in Bucuresti, cu sprijinul televiziunii publice, in capitalele regiunilor istorice Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova si Constanta, dar si la nivel de capitala de judet.
Inlocuirea termenului de asociatii intercomunale cu asociatii intercomunitare in Legea administratiei publice locale ar putea bloca accesarea fondurilor structurale, a declarat ieri presedintele Patronatului Serviciilor Publice (PSP), Florian Dudu, citat de NewsIn.
Salarii medii de 500 de euro in 2013 si de 1.000 de euro in 2020. Asta prevad liberalii in strategia postaderare a Romaniei la Uniunea Europeana, elaborata la doi ani dupa realizarea Programului de Guvernare si prezentata ieri si la Craiova.
Grosul contractelor semnate de un democrat, adjudecate de pesedisti Intr-o singura zi, pe 22 septembrie 2006, directorul DADL a incheiat nu mai putin de 12 contracte de achizitii servicii prin negociere directa, fara licitatie, in valoare totala de peste 24 miliarde lei (fara TVA).
Dezbaterile la anexele proiectului de buget pe anul 2007 au fost intrerupte, marti seara, din cauza lipsei de cvorum, parlamentarii discutand efectiv pe marginea bugetului putin mai mult de o ora.
23 sau 24? Aceasta a fost intrebarea-cheie a finalului sedintei CJ referitoare la cele doua treimi mult discutate in noul regulament al Consiliului.
23 sau 24? Aceasta a fost intrebarea-cheie a finalului sedintei CJ referitoare la cele doua treimi mult discutate in noul regulament al Consiliului.
23 sau 24? Aceasta a fost intrebarea-cheie a finalului sedintei CJ referitoare la cele doua treimi mult discutate in noul regulament al Consiliului.
PSD a pierdut de la alegerile locale din 2004 nu mai putin de 450 de primari de la 1.702, cati castigase in urma scrutinului, la 1.252, cati inregistreaza in prezent.
Lorand, 24 de ani, si pe B. R.S., 16 ani, care au incendiat un drapel al Romaniei ce era amplasat pe Str.
Alegerile locale partiale pentru Primaria comunei Firtanesti au dizlocat in zona foarte multe forte de campanie ale partidelor politice. Doua saptamini de campanie au umplut strazile din localitate de masini si oameni care au incercat sa-i convinga pe alegatori care este cel mai bun candidat pentru functia de primar.
Locuitorii din Tortomanu reclama in memoriul inaintat prefectului Danut Culetu 24 de nereguli pe care primarul Gheorghe Panait le-ar fi savarsit in ultimii doi ani ai mandatului sau.
Dupa “moda” initiata de Partidul Conservator, si filiala galateana a Partidului Social Democrat a deschis o actiune in instanta prin care cere constatarea incetarii de drept a mandatelor de consilier din Consiliul Local Tecuci a trei fosti membri ai formatiunii.
24 alin. (3) din Legea nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala, cu modificarile si completarile ulterioare", se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
In schimb, cred romanii, rolul lui Dumnezeu a fost ceva mai mic in pierderea sprijinului popular de catre PSD - 26 la suta - si in marginalizarea politica a lui Adrian Nastase - 24%.
24 de parlamentari au demisionat ieri din PNL si din grupurile parlamentare ale partidului si ale Aliantei, 16 dintre acestia fiind deputati si opt senatori, a anuntat ex-ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, potrivit NewsIn.
"Craciunul il petrec in familie, cu sotia si fetita, la mama soacra, in Constanta", ne-a declarat, inca din data de 24 decembrie, Laurentiu Mironescu.
Miscarea politica Stolojan-Stoica anunta infiintarea Partidului Liberal Democrat. 24 de parlamentari demisioneaza din PNL.
Dupa studierea documentatiilor depuse de cele patru firme concurente, comisia de licitatie a desemnat-o castigatoare pe SC Ferat Construct SRL din Craiova, care s-a angajat sa finalizeze lucrarile in doua luni in schimbul a 24 de miliarde de lei.
google-analytics.com