Cautare

4885 de rezultate pentru "24" (2.19 secunde)
24 noiembrie 2006 - Germania ratifica si ea aderarea Romaniei si Bulgariei, procesul de aprobare a tratatului de catre statele UE fiind astfel finalizat;
Doar 36 de primari au ales sa plece de la cel mai bine cotat partid din tara, 24 dintre acestia preferand sa intre in opozitie alaturi de PSD.
Fenomenul migratiei politice a afectat, anul trecut, de peste doua ori mai multi primari decat in 2005, releva un studiu realizat de Institutul pentru Politici Publice (IPP).
De voie sau de nevoia aderarii, parlamentarii au fost ceva mai activi in sesiunea de toamna.
Liderul PD, Emil Boc, a declarat ieri ca premierul trebuie sa vina in Parlament cu o propunere de restructurare a Guvernului, care presupune reducerea numarului membrilor Cabinetului de la 24 la 15-18, prin desfiintarea functiilor de ministru de stat si de ministru delegat.
Oficialul de la Budapesta a precizat ca, in cazul in care livrarile cu petrol sunt sistate si in urmatoarele 24 de ore, va autoriza utilizarea rezervelor strategice.
Adela Omar, sotia lui Omar Hayssam - fugit din Romania, dupa ce a fost pus in libertate de un judecator din motive medicale - a plecat, sambata seara, spre sotul ei, de data aceasta fara sa-si ia copiii.
544 din 2001, a liberului acces la informatiile publice, conform articolelor 8 si 15, care garanteaza accesul presei la datele mentionate, posibilitatea demersului verbal si termenii "imediat" si "cel mult 24 de ore", ca perioada de raspuns din partea autoritatii, a fost instiintat primarul Craiovei, care nu numai ca si-a dat acceptul, dar chiar a avut o convorbire telefonica de confirmare cu persoana care trebuia sa furnizeze informatia:
Aplicarea legilor proprietatii a bagat din nou zazania intre primarul Antonie Solomon si prefectul Nicolae Giugea. Edilul-sef al Baniei a iesit ieri val-vartej din sedinta comisiei de fond funciar in care se discutau cererile pentru teren depuse la Primaria Craiova, enervat fiind de reprosurile aruncate de prefect.
Vicepresedintele liberal al CJ, Marcela Sighinas, a iesit ieri in fata reprezentantilor presei pentru a le demonstra dusmanilor politici ca, dupa alegerile din 2004, in judetul Galati au fost puse in aplicare mai multe proiecte cu finantare europeana.
Conform sondajului, in favoarea premierului liberal se pronunta 29% dintre votantii democrati, 25% dintre cei social-democrati, 21% dintre peremisti, 58% dintre udemeristi, 24% din electoratul PNG, 38% din cel al PN¥CD si 23% din cel al PIN.
Premierul urma sa propuna partidelor parlamentare pana miercuri, 24 ianuarie, directiile strategice de actiune pentru elaborarea viitoarei Strategii postaderare a Romaniei, iar textul propriu-zis sa fie elaborat de un grup de lucru pana la sfarsitul lui martie.
"Postul este pazit 24 de ore din 24", a declarat politistul. Masurile de securitate au fost de asemenea intensificate dupa un atac de amploare comis in urma cu o saptamana impotriva unor militari americani care se aflau in sediul unor institutii din aceasta provincie.
Romanii continua sa aiba cea mai mare incredere in presedintele Traian Basescu, arata ultimul sondaj de opinie IMAS, realizat la mijlocul lunii ianuarie, in plin scandal al biletelului trimis de premierul Tariceanu sefului statului.
Corina Vintan a mai spus ca la 24 ianuarie cei doi romani au fost vizitati de Crucea Rosie si si-au contactat familiile.
Bugetul a fost votat de 24 de consilieri, ceea ce inseamna doua treimi. Bugetul judetului Galati este la limita supravietuirii, unul mai de graba de austeritate decit de dezvoltare”, a precizat vicepresedintele CJ.
Cercetarea intreprinsa de Institutul Pro si Data Media situeaza Alianta PNL-PD pe primul loc in topul preferintelor electoratului cu un procent de 41,8%, urmata la distanta de PSD cu 24,7%.
Cei patru consilieri independenti care au fost exclusi, prin votul colegilor din Patidul Social-Democrat Mangalia din Consiliul Local, pe langa faptul ca si-au recapatat toate drepturile de a-i reprezenta pe cetatenii orasului, au si castigat procesul intentat administratiei publice.
La 24 de ore dupa ce Parlamentul i-a pretins scuze, presedintele Traian Basescu anunta, printr-un comunicat oficial, ca vrea ca, saptamana viitoare, sa se adreseze plenului reunit.
24 din Craiovita Noua, vom apela la juristi si le vom bloca conturile. Avem si noi la randul nostru datorii catre Apele Romane sau Electrica", a precizat Constantin Stamatoiu, directorul RAA.
google-analytics.com