Cautare

4885 de rezultate pentru "24" (1.54 secunde)
Vicepresedintele PLD Gheorghe Flutur spune ca din cei 24 de membri ai Guvernului validati de Parlament in decembrie 2004, au mai ramas doar 12, cu tot cu premierul.
Consilierul local Cristian Cretu, izgonit recent din PSD, are din nou emotii. Pesedistii au cerut consiliului local sa ia act de incetarea mandatului acestuia, dar situatia este complicata de o decizie a Curtii Constitutionale care a declarat neconstitutional tocmai articolul de lege invocat de PSD.
Foarte nemultumit au raspuns 24%, iar destul de multumit au spus 29%. Numai 3% au raspuns foarte multumit. In ceea ce il priveste pe primul-ministru Tariceanu, 44% dintre respondenti au spus ca sunt destul de nemultumiti de activitatea acestuia, iar 25% au spus ca sunt foarte nemultumiti.
Deputatul peledist Horatiu Buzatu a anuntat ieri ca va cere explicatii premierului Tariceanu in legatura cu semnarea unui act normativ prin care 24 de hectare de teren al armatei au fost transferate Primariei Podari.
Ion Radoi continua sa se adreseze cu petitii la toate organele si institutiile statului care au sau nu legatura cu impartitul pamantului.
Municipalitatea din Banie a bagat 24 de miliarde de lei vechi intr-un canal care nu-i apartine - tronsonul neacoperit, pana anul trecut, din spatele Liceului de Chimie.
Alianta D.A. PNL-PD si Partidul Social-Democrat pierd din increderea electoratului, arata rezultatele unui sondaj realizat de IMAS in perioada 8-14 februarie, pe un esantion de 1.243 de persoane.
Sute de hectare de teren care apartin in prezent statiunilor de cercetare din Dolj ar putea ramane in administrarea Agentiei Domeniilor Statului (ADS) dupa incheierea retrocedarilor in judet.
In ultima vreme, din ce in ce mai multi primari s-au plans ca deconturile pentru benzina si cheltuieli de protocol sunt prea mici pentru necesitatile primariilor.
In prima instanta, Mircea Basescu a afirmat ca il va da in judecata pe Mugur Ciuvica daca in 24 de ore nu prezinta dovezi referitoare la afaceri asa-zis nu tocmai cusere.
"Pentru alegeri s-au pus deoparte 24 de milioane de euro. Pina acum s-au cheltuit la nivel de tara aproximativ 80.000 de lei.
(5) din Regulamentul Senatului, aprobat prin Hotararea Senatului nr. 28 din 24 octombrie 2005. Prevederile criticate in sesizare au urmatorul cuprins:
Traian Basescu ar fi incalcat Constitutia si ar fi vinovat de fapte penale - este concluzia Raportului Comisiei de ancheta privind faptele presedintelui, facuta publica ieri.
De la momentul la care Curtea Constitutionala se pronunta asupra continutului documentelor remise de parlament, legislativul trebuie sa supuna la vot, in termen de 24 de ore, propunerea de suspendare a presedintelui, indiferent de raspunsul Curtii.
PD Bistrita-Nasaud a castigat un nou mandat de primar in judetul Bistrita-Nasaud, in comuna Ilva Mare, unde au avut loc alegeri locale partiale, ajungand astfel sa detina in judet 21 de primarii.
Aceste fonduri sunt destinate nu numai functionarii uriasului aparat administrativ- format numai pentru Comisia Europeana din 24.000 de functionari- ci si sprijinirii statelor componente ale Uniunii in aplicarea politicilor comunitare agricole, sociale, regionale, energetice, de mediu, de sanatate, etc.
Referitor la o posibila motiune de cenzura, Ponta a precizat ca PSD are pregatit textul, iar acesta cuprinde cele 24 de domenii ale Executivului.
In termen de 24 de ore de la primirea avizului Curtii, Parlamentul trebuie sa se reuneasca in sedinta comuna pentru a vota propunerea de suspendare din functie a presedintelui.
In termen de 24 de ore va fi convocata o sedinta a Camerelor reunite ale Parlamentului pentru dezbaterea si votarea deciziei de suspendare", a declarat Vacaroiu.
google-analytics.com