Presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, Mircea Toader, a atacat ieri, in termeni foarte duri, coalitia anti-Basescu, care a facut, din punctul de vedere al omului politic, numai prostii in graba de a-l izola din punct de vedere politic pe Traian Basescu.

"In aceasta perioada Guvernul nu mai face nimic. Activitatea guvernamentala a fost data peste cap. Prin Parlament trec tot felul de legi care nu au nici un fel de suport financiar. Legat de organizarea referendumului, nici unul dintre deja celebrii 322 de parlamentari nu s-au gindit ca pe 19 mai, adica intr-o simbata, evreii si adventistii nu pot vota. Cea mai grava e acea hotarire a Parlamentului care spune ca parlamentarii vor stabili ce se intimpla cu presedintele este imposibil de atacat. In acest moment exista riscul ca democratia sa o ia in sens invers", a declarat Mircea Toader.

Liderul pedist a precizat ieri ca Partidul Democrat va organiza patru actiuni importante de sprijinire a presedintelui suspendat Traian Basescu. Vor fi organizate patru mitinguri: pe 6 mai la Constanta, pe 9 mai la Cluj, pe 12 mai la Craiova si pe 13 mai la Iasi. Organizatia PD de la Galati va participa la actiunea de la Constanta.

"Noi speram sa ducem la Constanta peste o mie de sustinatori ai lui Basescu. Pe linga aceste patru actiuni fiecare filiala democrata va avea propria campanie de sustinere a lui Traian Basescu", a mai spus Mircea Toader.