Cautare

1242 de rezultate pentru "termoelectrica iasi" (3.29 secunde)
Dupa ce a anuntat recent ca este pregatit sa revina pe scena politica, senatorul PSD Ion Solcanu a demisionat ieri din functia de presedinte al filialei judetene Iasi a partidului fara sa precizeze motivele gestului sau.
DA Jiu intra in circuit Primul caz analizat de inspectori a fost o compensare cu o firma din Iasi.
Klaus Iohannis si Victor Ponta, impreuna la Iasi, de Mica Unire Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa impreuna astazi la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii. ... Au urmat coroane si din partea Parlamentului Romaniei, Guvernului, Ministerului Apararii, Consulatului Republicii Moldova la Iasi, CJ Iasi.
Alocutiunea senatorului Serban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, consacrata aniversarii Centenarului Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri si implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman, Legea agrara si Legea electorala, de catre Adunarea Deputatilor si Senat, reunite la Iasi - extras din stenograma sedintei comune festive a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 26 aprilie 2017 - Distinsa asistenta, doamnelor si domnilor, - Ostasi, voua, fiilor de tarani care ati aparat cu bratul si cu pieptul vostru pamantul unde v-ati nascut, unde ati crescut, va spun eu, regele vostru, ca, pe langa rasplata cea mare a izbanzii care va asigura fiecaruia recunostinta neamului intreg, ati castigat totodata si dreptul de a stapani, intr-o masura mai larga, pamantul pentru care v-ati luptat.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
Vedeta a fost la un pas sa rateze cursa de Iasi, acolo unde era asteptata la un eveniment! ... De asta s-au convins si organizatorii unui eveniment de la Iasi.
Potrivit procurorului Viorel Porumb, seful DIICOT Botosani, operatiunea a vizat opt locatii din judetele Botosani, Constanta si Iasi, cele mai multe, cinci la numar, din judet.
Pachetul majoritar de actiuni reprezentand 56,575% din capitalul social al SC Uzina Termoelectrica Midia SA Navodari a fost adjudecat de un consortiu format din Rompetrol Rafinare si The Rompetrol Group N.V., in urma unei licitatii organizate in data de 10 ianuarie a.c.
Ca urmare a iesirii accidentale din functiune si a opririi in regim de avarie a Unitatii 1, deficitul de putere de 700 MW a fost preluat (la comanda operativa a Dispecerului Energetic National), intr-o prima faza, prin incarcarea grupurilor hidroelectrice si, apoi, prin dispozitia de incarcare a blocului nr 1 de 227 MW, din Centrala Termoelectrica Braila, care functiona cu un singur corp de cazan.
Intrebat daca centralele vor opri livrarea agentului termic catre populatia rau-platnica, directorul Termoelectrica, Ovidiu Pop, a raspuns:
Compania Termoelectrica a incheiat anul 2005 cu o pierdere bruta de peste 135 de milioane de lei. Aceasta pierdere este insa de doua ori mai mare fata de rezultatul negativ inregistrat in 2004.
Astfel, au fost deblocate conturile Termoelectrica, s-a accelerat punerea in functiune a Termocentralei de la Paroseni, s-au redus exporturile Hidroelectrica si Electrica SA a contractat niste importuri.
Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili, incearca de aproape un an sa vanda prin licitatie publica urmatorul ansamblu de bunuri mobile si imobile, proprietate a debitoarei SC Termoelectrica SA, respectiv CET II Oradea, reprezentand:
Termoelectrica si minele din Valea Jiului trebuie sa fie incluse in complexuri energetice, altfel vor disparea de pe harta energetica a Romaniei, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian.
Directorul societatii Electrocentrale a mai spus ieri si ca, la nivel guvernamental, exista citeva strategii de rezolvare a situatiei dificile prin care trece Termoelectrica.
"Se asteapta finalizarea acestui studiu si apoi se va decide ce se va intimpla cu fiecare dintre furnizorii locali de agent termic primar care sint inca in subordinea Termoelectrica.
In aceasta categorie intra si Termoelectrica, precum si companiile din industria de aparare.
El a precizat ca riscul comercial ce decurge din conditiile de seceta in aceasta vara poate fi acoperit de sistem prin intrarea in productie a Termoelectrica si a altor termocentrale, si de cumpararea de catre producatori a energiei electrice la preturi mai mari, fara scumpiri pentru consumatorii casnici.
Termoelectrica va alege, pe data de 14 ianuarie, firma care va deveni actionarul majoritar al Electrocentrale in urma crearii unei noi societati in care investitorul va aduce aport de capital.
Termoelectrica va decide la jumatatea lunii februarie care dintre cei doi investitori care s-au inscris in cursa pentru a deveni actionarul majoritar al furnizorului local de agent termic primar va fi castigator.
google-analytics.com