DCNEWS: Klaus Iohannis si Victor Ponta, impreuna la Iasi, de Mica Unire
Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa impreuna astazi la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii.
Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori. Au urmat coroane si din partea Parlamentului Romaniei, Guvernului, Ministerului Apararii, Consulatului Republicii Moldova la Iasi, CJ Iasi.
- A servi tara inseamna, inainte de toate, asumarea cu mare responsabilitate a unor mari idelauri, a spus Klaus Iohannis.
- Va urez tuturor, ca in fiecare zi a anului, nu numai pe 24 Ianuarie si 1 Decembrie, sa va ganditi ca uniti suntem mai puternici, a spus Victor Ponta.
De asemenea, sunt prezenti primarul Gheorghe Nichita, presedintele Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei, mai multi reprezentanti ai autoritatilor locale, dar si parlamentari si lideri politici.
Pe scena amplasata in Piata Unirii, Iohannis se afla in apropierea lui Ponta, iar intre cei doi se afla primarul Gheorghe Nichita. Langa seful statului se afla seful CJ, Cristian Adomnitei, care are pe brat o banderola alba cu verde cu un mesaj de sustinere a constructiei autostrazii Ungheni-Iasi-Targu Mures.