Cautare

550 de rezultate pentru "pal bela" (2.93 secunde)
Presedintele UDMR, Markó Béla, exclude insa posibilitatea ca acesta sa fie partidul lui Corneliu Vadim Tudor.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat sambata ca nu este de acord cu remanierea nici unui ministru al Uniunii, pentru ca nu exista nemultumiri legate de activitatea acestora. ... Dar nu exista, nici din partea conducerii Uniunii, nici din partea colegilor de coalitie“, a declarat Markó Béla.
Activitatea „defectuoasa“ a Coalitiei Liderul UDMR, Markó Béla a apreciat ca orice observatii din partea presedintelui, a parlamentarilor sau a reprezentantilor altor institutii sunt binevenite.
Liderul UDMR, Marko Bela, crede ca actuala situatie din cadrul Coalitiei guvernamentale ii aminteste de guvernarea 1996-2000. ... Marko Bela, presedintele UDMR, nu se sfieste chiar sa spuna ca actuala situatie din cadrul Coalitiei guvernamentale ii aminteste de guvernarea 1996-2000.
Markó Béla, presedintele UDMR, a declarat ieri ca principala problema a Coalitiei ramane lipsa de disciplina si de organizare, facand aluzie la atacul declansat de parteneri impotriva Statutului minoritatilor. ... Markó Béla a semnalat insa lipsa unor strategii in dezvoltarea infrastructurii si in alte domenii „vitale“ pentru Romania.
Markó Béla, presedintele UDMR, a avertizat ieri ca liderii formatiunilor politice care vor trecerea Uniunii in Opozitie cer practic propria lor trecere in Opozitie. ... Markó Béla, presedintele UDMR, a declarat ieri ca liderii formatiunilor politice care vor trecerea Uniunii in opozitie cer practic propria lor trecere in opozitie.
Senatorul UDMR Eckstein Peter a criticat ieri radicalizarea discursului nationalist al conducerii UDMR, referindu-se la afirmatiile lui Markó Béla de la Targu Secuiesc, care a sustinut ca toti functionarii din secuime trebuie sa stie limba maghiara deoarece mananca painea locuitorilor din zona.
Voiculescu a declarat ca, desi a semnat un acord cu Markó Béla, prin care UDMR sprijinea initiativa PC privind reprezentarea in structurile locale a romanilor minoritari din zonele in care majoritare sunt alte etnii, udemeristii au incalcat intelegerea.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat in cursul zilei de ieri ca nu se bucura de "becalizarea" vietii politice romanesti. Marko Bela este de parere ca Partidul Romania Mare si Partidul Noua Generatie castiga foarte multi simpatizanti din vina Puterii.
Presedintele UDMR, Markó Béla, sustine ca exista trei motive pentru care in ultima vreme activitatea legislativa a Senatului si a Camerei Deputatilor merge din ce in ce mai prost.
Liderul UDMR, Markó Béla, a declarat ca actuala Coalitie este ca o masina care scoate fum si a sustinut ca Uniunea ar fi de acord cu constituirea unui nou program de guvernare si a unui nou Guvern, daca unul dintre partenerii de coalitie doreste acest lucru.
Astfel, pe Markó Béla, liderul UDMR, il precupa alegerile pentru Parlamentul European si anticipatele, dar si propunerile conservatorilor, care se chinuie sa gaseasca o alternativa Aliantei D.A.
Mustrat in scris de comisarul european pentru justitie si afaceri interne Franco Frattini si comisarul european pentru extindere, Olli Rehn, presedintele UDMR Markó Béla a declarat ca parlamentarii uniunii vor vota legea Agentiei Nationale de Integritate chiar si in cazul in care nu vor fi acceptate amendamentele UDMR.
Dupa ce a fost atacat din toate partile pentru promovarea ideii de autonomie teritoriala, presedintele UDMR, Markó Béla, gaseste tot felul de justificari legate de nevoia acuta de descentralizare.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu considera ca fiind neadecvate unele afirmatii cuprinse in discursul liderului UDMR, Markó Béla, cu prilejul conferintei organizate sambata la Miercurea Ciuc, si reafirma ca aprofundarea autonomiei nu poate pune in discutie principiile integritatii si suveranitatii din Constitutie.
PD cere demisia lui Markó Béla Pe de alta parte, liderii PD Co-vasna considera ca presedintele UDMR, Markó Béla, ar trebui sa aiba demnitatea de a-si da demisia din functia de vicepremier, pentru ca incita la incalcarea Constitutiei Romaniei, prin declaratiile facute pe tema autonomiei teritoriale.
Daca motiunea PC aparea, la depunere, ca un gest absurd, avand in vedere ca era o motiune a Puterii impotriva Puterii, acum demersul conservatorilor a devenit nerealizabil, deoarece cei 14 deputati PSD care sustineau motiunea PC impotriva lui Markó Béla si-au retras semnaturile, in urma deciziei conducerii partidului.
UDMR va sustine primirea PD ca membru asociat in Partidul Popular European, a declarat ieri presedintele UDMR, Markó Béla, care spera ca acest lucru sa-i faca pe democrati sa aiba relatii cat mai bune cu formatiunile politice din aceeasi familie.
Congresul UDMR ar putea avea loc anul viitor, la inceputul lui martie, actualul presedinte al UDMR, Markó Béla, intentionand ca candideze pentru un nou mandat.
Presedintele UDMR, Markó Béla, este multumit de calitatea candidatilor UDMR pentru alegerile in Parlamentul European, chiar daca printre acestia se afla si ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt, al carui nume este implicat intr-un scandal de tradare si spionaj.
google-analytics.com