Cautare

310 de rezultate pentru "numae informati" (2.93 secunde)
Cred ca toti romanii ar trebui sa fie foarte bine informati. Ei trebuie sa voteze cea mai inalta functie din Romania", a mai zis Liviu Dragnea.
Dreptul cetatenilor de a fi informati si obligatia autoritatilor de a informa sunt consfintite, in tara noastra, prin norme constitutionale care obliga autoritatile administratiei publice sa asigure informarea corecta a cetatenilor asupra treburilor publice si asupra problemelor de interes personal.
Apoi suntem informati ca, desi ministerul muncii elaborase mai multe variante ale unui proiect legislativ privind salarizarea, titularul ministerului, in acest caz doamnea Costea nu avea voie sa comunice pe aceasta tema.
In plus, este imperios necesar ca, in calitate de consumatori, sa fim informati corect si la timp pentru a ne putea orienta in piata.Desigur, cea mai buna metoda de a-i pune la punct pe cei care ne desconsidera este imbogatirea ofertei de produse si servicii.
DAE erau tiparite chiar pe etichetele cu preturi, astfel ca fiecare cumparator isi putea face o imagine clara asupra costului real al produselor l Managerul magazinului, Simona Pop, a afirmat ca aceasta a fost doar o masura suplimentara, deoarece cumparatorii erau informati si pina acum asupra costurilor reale inca din momentul in care achizitionau produsele l Se pare ca acesta este motivul pentru care vinzarile nu au scazut nici dupa afisarea DAE l La magazinul Altex din incinta complexului comercial Hercules, nu am reusit sa aflam informatii suplimentare despre aplicarea DAE, fiind sfatuiti sa apelam la purtatorul de cuvint al retelei nationale, adica sa sunam la Bucuresti l Speram ca nu toti cei care trec pragul magazinului si se intereseaza de aceste lucruri sint tratati la fel cum am patit noi!
Si asta, spune Milut, deoarece comisarii europeni nu sunt informati corect despre cum stau lucrurile in Romania. “Oficialii europeni nu stiu cu cine poarta discutii la Bucuresti.
Cele trei asociatii au mai semnalat aceasta situatie presedintelui tarii, urmind sa fie informati si comisarul european pentru concurenta, Neelie Kroes, pi comisarul european pentru agricultura si dezvoltare rurala, Mariann Fischer Boel.
“Daca primarii au interes sa se faca investitii in zonele pe care le reprezinta trebuie sa fie mai cooperanti si mai informati.
Seful DVSA Galati, Viorel Gheorghita, sustine ca oamenii nu sint suficienti de bine informati cu privire la conditiile de contractare a unor credite SAPARD pentru realizarea de microferme.
Seres a afirmat un lucru deja cunoscut de cei informati in domeniu, si anume ca „fluctuatiile mari de preturi la nivel international nu vor mai fi resimtite imediat in Romania, ci dupa o perioada mai mare de doua saptamani“.
Salariatii trebuie sa fie bine informati Pe de alta parte, reprezentantul MEC a mai afirmat ca o mare problema ar putea fi lipsa de intelegere a angajatilor Petrom fata de oportunitatea subscrierii actiunilor care le revin prin contractul de privatizare.
Slab informati Un sondaj realizat anul trecut de Compania Nationala a Lignitului releva faptul ca 80 la suta dintre mineri sunt impotriva programului de inchidere, dar numai 49 la suta dintre ei recunosc ca stiu cate ceva despre el.
De asemenea, ei nu sunt nici informati despre avantajele sau calitatile produselor ecologice, astfel incat vanzarea pe piata interna nu se poate practica la un pret de productie.
Membrii COR au adoptat, ieri, planul de actiune al Agentiei pe anul viitor si bugetul multianual 2006-2008 si au fost informati cu privire la stadiul si lucrarile efectuate pentru Planul de dezvoltare regionala pe perioada 2007-2013.
Investigatiile reporterilor "Replica" au tinut publicul cu sufletul la gura, ba chiar avem convingerea ca cititorii nostri sunt cel mai bine informati.
Va promit ca veti fi informati si am venit sa iau masuri in acest sens", i-a asigurat pe localnici presedintele Basescu.
Potrivit noilor norme, in camerele de baie se vor afisa anunturi prin care turistii sa fie informati ca spalatul prosoapelor presupune un mare consum de apa si detergenti, ceea ce poate genera unele probleme privind protectia mediului.
Oamenii au fost deja informati de reprezentantii primariilor, de consultanti agricoli si de reprezentantii APIA", a declarat Sergiu Dragancea, directorul Agentiei pentru Plati si Interventii (APIA) Dolj.
Pe perioada targului, vizitatorii vor fi informati cu privire la noutatile agricole, la preocuparile statiunilor de cercetare, la noile generatii de utilaje, dar vor primi si informatii referitoare la facilitatile create de Ministerul Apelor, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) pentru producatorii agricoli.
O sa luam masuri pentru ca acolo unde oamenii au fost informati sa nu lase pasarile in afara propriei locuinte, dar o vor face, acestia sa primeasca amenzi.
google-analytics.com