Cautare

3306 de rezultate pentru "local" (3.22 secunde)
Consilierii locali din Mangalia s-au vazut, pentru a doua oara in mai putin de jumatate de an, divizati in doua tabere, in cursul sedintei Consiliului Local Mangalia.
Dosarul privind solicitarea primarului municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, de a dizolva Consiliul Local, aflat pe rolul Tribunalului Constanta, a fost suspendat, vineri, de judecatori, pana la solutionarea cererii de stramutare.
Liberalii din Mangalia ii cer primarului Mihai Claudiu Tusac sa renunte la orgolii si isi arata disponibilitatea de a colabora cu edilul pentru deblocarea situatiei din Consiliul Local.
Cele doua decizii ale consiliului local municipal prin care fusesera nominalizati membrii Consiliului de Administratie al Companiei de Apa „Oltenia“ SA sunt considerate nelegale de catre controlul de legalitate al Prefecturii Dolj.Modificarile adoptate de municipalitatea craioveana în structura conducerii Companiei de Apa „Oltenia“ (CAO) SA au fost stampilate cu „nelegal“ de verificatorii Prefecturii Dolj.
Liberalul Vasile Parlog, initiatorul Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului Local, i-a dat dreptate primarului Nicolae, dar nu s-a putut opune colegilor din Alianta. ... Consiliul Local s-a intrunit in sedinta extraordinara.
Dupa “moda” initiata de Partidul Conservator, si filiala galateana a Partidului Social Democrat a deschis o actiune in instanta prin care cere constatarea incetarii de drept a mandatelor de consilier din Consiliul Local Tecuci a trei fosti membri ai formatiunii.
La primaria Mangalia a avut loc luni, 5 februarie, dezbaterea publica pe marginea bugetului local de venituri si cheltuieli pe anul in curs. ... "Ni se cere foare mult si, de aceea, presiunea asupra bugetului local va fi foarte mare", a declarat primarul Mangaliei.
Desi pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local, data publicitatii si programata sa aiba loc pe 28 august, se afla nu mai putin de 52 de proiecte de hotarari, multe dintre acestea ar putea sa nu mai ajunga sa fie dezbatute.
Desi de la validarea noului Consiliu Local (CL) din comuna galateana Balasesti au trecut doar cateva luni, sirul nelegalitatilor comise de consilierii locali pare sa nu se mai sfarseasca.
CL Berlesti trebuie sa decida soarta viceprimarului Iulian Garcea si a consilierului local Constantin Matei, ramasi fara sustinerea politica a PD-L.
ANI il acuza pe liderul TSD Dolj, Florentin Tudor, ca ar fi tinut sa ramana vreme de noua luni si in functia de membru al Consiliului de Administratie al RAT Craiova, desi era consilier local Agentia Nationala de Integritate (ANI) a anuntat miercuri printr-un comunicat de presa ca Florentin Tudor (foto), consilier local PSD in cadrul Consiliului Local Municipal Craiova, a incalcat legislatia privind regimul juridic al incompatibilitatilor.
Primarul Antonie Solomon, proaspat demis din fruntea PDL Craiova, si viceprimarul Marinica Dinca, desemnat candidatul PDL pentru primaria municipiului, n-au scapat ocazia unui schimb acid de replici in sedinta extraordinara de ieri a consiliului local Sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Local Municipal Craiova ar fi fost una banala, daca la prezidiu nu s-ar fi asezat cei doi potentiali adversari la Primaria Craiova:
Primarul Craiovei il acuza pe un director din subordine ca, trecand peste ordinele sale, a propus consiliului local, in numele executivului, si a obtinut prelungirea unui contract de inchiriere pentru o cocioaba din Brazda lui Novac Cei care trec pe strada Brazda lui Novac nu pot sa nu observe, langa blocul 36B, o cocioaba ruginita care adaposteste un magazin de haine.
Printr-o hotarare de guvern din anul 2007, trei sectoare de drum national, totalizand 15 km, proprietate publica a statului, au fost transmise din administrarea Consiliului Local Onesti in administrarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.
in 2008 a gestionat cel mai mare buget anual de expansiune al companiei la nivel local si a rebranduit reteaua de supermarketuri Artima in Carrefour Express.
Ceea ce se anunta o obisnuita sedinta a Consiliului Local Mangalia s-a transformat, pe neasteptate, intr-un adevarat scandal al ...
"Biroul Permanent Local al PD Mangalia a decis, in sedinta extraordinara, sa ii imputerniceasca pe consilierii PD din cadrul Consiliului Local ca in sedinta ordinara de ieri, 23 mai, sa voteze impotriva contractarii acestui imprumut in forma prezentata de initiator, adica primarul Zamfir Iorgus", acesta era enuntul unui comunicat de presa emis de conducerea PD Mangalia si care, dupa cum se astepta mare parte a mangaliotilor, urma sa se indeplineasca in cursul serii de marti, 23 mai.
In cadrul sedintei Consiliului Local Mangalia, alesii locali au luat decizia stingerii unei creante pe care institutia o avea la Administratia Finantelor Publice prin acordarea unui nou sediu, modernizat si consolidat.
Consilierul local independent Marian Popa a intrat in greva japoneza. Omul politic nu mai voteaza nici un proiect de hotarire de consiliu local care are legatura cu Comisia de urbanism din cadrul CL.
Aceasta este declaratia primarului Dumitru Nicolae in privinta preluarii furnizorului local de agent termic primar de catre municipalitate.
google-analytics.com