Cautare

3306 de rezultate pentru "local" (3.98 secunde)
Tratamentul este de obicei local, practicindu-se zilnic toaleta CAE de catre medicul specialist ORL cu aspirarea secretiilor, instilatii cu solutii antiinflamatoare, antiseptice, antiedematoase, urmate de aplicarea unei mese de tifon peste care se instileaza diferite solutii, timp de mai multe zile.
- SPITALUL JUDETEAN CALARASI - 190 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi - 130 de ani de la inaugurarea primului local construit pentru Spitalul judetean Calarasi Pozitia sa de localitate de margine a Tarii Romanesti, a adus deseori multe necazuri Calarasiului, generate, printre altele, de desele razboaie ruso-turce purtate prin partea locului, care dincolo de distrugerile materiale aduceau si molimele care secerasera multe vieti prin Imperiul Otoman.
Alianta PSD-PC functioneaza si in Consiliul Local. ... Partidele politice care au reprezentanti in conducerile societatilor subordonate municipalitatii si-au reimpartit marti seara, in cadrul unei sedinte a Consiliului Local, sferele de influenta.
O parte dintre alesii locali s-au saturat de politica si au ales independenta in locul apartenentei la vreun partid politic, un consilier local din Licurici dorind chiar sa renunte la functie.
Partidele politice prezente in Consiliul Local Craiova nu s-au inteles in privinta componentei Consiliilor de Administratie de la regiile autonome, desi ieri membrii acestor organisme urma sa fie validati in sedinta ordinara a legislativului.
In Mihail Kogalniceanu a izbucnit un adevarat scandal intre primarul PSD Valer Iosif Muresan si consilierul local Gheorghe Coconcea, care este si presedintele organizatiei PNL din localitate.
Un functionar public al Primariei Amarastii de Sus, care este in acelasi timp si consilier local in comuna Dobrotesti, s-a strecurat timp de doi ani printre legi si a refuzat sa renunte la una dintre functii.
Societatea Utilserv SRL a fost infiintata in urma cu cativa ani de Consiliul Local Eforie, asociatul unic al acestei intreprinderi fiind, de altfel, Consiliul Local Eforie.
Dupa o serie de discutii, prin intermediul presei, pe marginea calitatii de consilier local a lui Marian Popa, Partidul Conservator a trecut la actiune cerind Tribunalului Galati sa constate ca mandatul sau a incetat de drept prin excluderea sa din aceasta formatiune politica.
Democratii vor sa curete politica de la nivel local de cei care se gindesc doar la cum sa-si umple buzunarele. ... Dar cred ca mai multa nevoie este de votul uninominal la nivel de consiliu local si judetean decit la nivelul Parlamentului.
Este vorba despre o noua initiativa legislativa, prin care se doreste "transmiterea cu titlu gratuit a unui pachet de actiuni reprezentand 33,33% din capitalul social detinut de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta catre Consiliul Local Constanta, Consiliul Local Mangalia si Consiliul Local Navodari", a precizat deputatul social-democrat Alexandru Mazare.
Conflictul iscat intre edilul Agigei si unul dintre membrii Consiliului Local, pesedistul Cristian Carjaliu este departe de a se incheia. ... "Consiliul Local Agigea l-a atentionat pe primar inca de cativa ani sa realizeze Planul Urbanistic General, dar nu vrea.
Consilierul local PSD Lucian Podlati este creditat cu cele mai mari sanse pentru a ocupa fotoliul de viceprimar, care va ramane liber dupa ce Constantin Dimitriu va demisiona din aceasta functie pentru a pleca la Bruxelles ca europarlamentar.
Ultimii cinci consilieri locali ai PSD Mangalia au fost exclusi din partid, in urma semnarii unui protest indreptat impotriva mai multor colegi din Consiliul Local care, la ultima sedinta au folosit un limbaj violent - considera exclusii - din care nu au lipsit expresii ca "papagal", "hot" sau "talhar", adresate primarului Zamfir Iorgus, dar si de "prostituate politic", la adresa doamnelor consilier.
Curtea de Apel Galati a hotarat ieri ca mandatul de consilier local al independentului Marian Popa a incetat ca rezultat al plecarii acestuia din Partidul Conservator, filiala Galati, formatiunea avand acum posibilitatea legala de a numi o alta persoana in locul sau Rasturnare de situatie in procesul deschis de conservatorii galateni pentru incetarea mandatului de consilier local al lui Marian Popa.
Dupa ce PNL Galati a infiintat o organizatie muncitoreasca al carei coordonator este fostul lider de sindicat al Combinatului, Maricel Oancea, consilierul local PC, Picu Apostol Roman, a anuntat ca va transmite o adresa scrisa lui Lakshmi Mittal prin care ii va atrage atentia ca siderurgistii au datorii din cauza salariilor mici pe care le primesc Nu mai este o noutate ca, o data la patru ani, in preajma alegerilor, politicienii incearca sa gaseasca tot felul de solutii pentru a atrage voturile siderurgistilor, al caror numar nu este deloc neglijabil, mai ales daca tinem cont si de membrii familiilor lor.
Mihai Sorin, profesor la Scoala Generala numarul 5 din Mangalia este noul reprezentant al Partidului National Liberal in Consiliul Local. Acesta l-a inlocuit pe Ion Ungureanu, care s-a retras din legislativul local, precum si din toate functiile pe care le detinea in PNL, din motive de incompatibilitate.
Ion Vladoi, candidatul PNL la functia de primar al orasului Murfatlar, si-a prezentat, in urma cu cateva zile echipa pe care partidul o propune pentru Consiliul Local.
Consilierul local Florin Paslaru s-a bucurat la ideea ca saptamana trecuta Politia Comunitara si Inspectoratul Judetean de Politie au incheiat un protocol de colaborare care, pe langa rezolvarea altor probleme de natura sociala, prevede fluidizarea traficului si sanctionarea soferilor indisciplinati.
Fostul edil-sef al comunei Tulucesti, Florica Bogatu, a chemat in judecata Consiliul Local mai intai pentru suspendarea efectelor celor doua hotarari si apoi pentru anularea lor pe motiv de nelegalitate.
google-analytics.com