Cautare

157 de rezultate pentru "aura" (5.29 secunde)
Aura Vasile nu mai pleaca din PSD. Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR.
Profesorul universitar doctor Vladimir Belis, o autoritate in domeniul medicinei legale, face proba ca nu expunerea la frig, ci paraplegia, adica paralizia totala, este cauza mortii studentei Aura Ion.
Aura Calina, partenera de viata a lui Mihai Dragomir, initiatorul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania, a sarbatorit ieri implinirea a 40 de ani. ... Aura Calina, care, desi a implinit 40 de ani, nu-si arata deloc varsta.
Ponta, despre Aura Vasile:
Aura Casaru, Project Administrator la Zestrea Bisoceana din Buzau, creeaza opinci din piele de diferite marimi si culori pe care le puteti gasi zilele acestea la Targul de Turism organizat la Romexpo.
"Doctorii au omorat-o pe Aura" Vadit emotionat in fata tragediei care a impresionat o lume intreaga, un medic din Bucuresti a asternut cateva ganduri sincere despre moartea Aureliei Ion, studenta care isi dorea sa fie un doctor renumit. ... "Exista oameni vinovati pentru faptul ca Aura a murit.
Aura Ion, citat emotionant pe Google Plus, de Ziua Nationala Aura Ion, studenta voluntara care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a postat pe reteaua de socializare Google Plus un citat emotionant.
Aura Vasile (PSD): ... Deputatul PSD Aura Vasile a declarat, marti ca Jeffery Franks este "diavolul cu pantofii gauriti", trimis pentru a distruge poporul roman.
O alta diva expirata, Aura Vasile de la PSD, a simulat o trecere la dusmanul pe care il infiereaza cu manie proletara specifica de atata amar de vreme. ... Uneperistii au pierdut in cocul duduii Aura un bun antidot impotriva celor care ii cauta de bube-n cap.
Primul zbor, prima misiune umanitara la care Aura, frumoasa studenta in anul V la Institutul Medico-Militar, visase de atata amar de vreme i s-a aratat luni.
Orice corp are o aura. Si exista un aparat de fotografiat special, cu care se poate vizualiza aura tuturor obiectelor, plantelor si animalelor, inclusiv a omului, bine- inteles. Cu ajutorul lui, am fotografiat aura unui telefon mobil, inainte si dupa introducerea dispozitivului meu in carcasa.
Aura Radu, Sales Manager la crama Viisoara, participa in acest week-end la Targul de Turism de la Romexpo. ... Intrebata care sunt cele mai cautate sortimente de vinuri, Aura Radu a precizat:
Cand esti, ai acea aura de iubire in jurul tau. Cand nu esti, nu ai aceasta aura, si atunci ii ceri celuilalt sa-ti dea iubire;
Viceliderul deputatilor PSD Aura Vasile a explicat ca social-democratii nu au participat la vot pentru ca "PDL incearca, pe ultima suta de metri, sa se disculpe si sa stearga din memorie ca au participat la guvernare".
Aura Vasile:
In acest sens, deputatul PSD Aura Vasile a declarat ca Udrea va fi chemata la audieri daca va fi necesar, dupa ce deputatii din comisie vor avea un punct de vedere. ... Nu are rost sa incepem cu audierea ministrului", a precizat Aura Vasile.
Pentru ca romanii voteaza umoral, nu rational, orice argument este receptat in functie de aura subiectului. Klaus Johannis are o aura foarte buna si acesta este cel mai solid contraargument impotriva rationamentul presedintelui Basescu.
"Discutia este mai veche, nu s-a decis chiar asa, pe picior", a povestit Aura Vasile, secretar executiv al PSD Bucuresti. ... Acum a facut anuntul inainte sa discutam", a mai spus Aura Vasile.
In sedinta de miercuri, presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a intocmit lista candidatilor filialei pentru posturile de conducere din partid, aflati in tabara lui Mircea Geoana, intre numele votate de membri numarindu-se Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Corina Cretu, Adrian Severin.
Pe rand, pesedista Aura Vasile si liberalul Eugen Nicolaescu au cerut ca Anastase sa cedeze conducerea sedintei unui vicepresedinte al Camerei, informeaza NewsIn.
google-analytics.com