Stirilezilei.ro informeaza: Aura Vasile (PSD): Jeffery Franks este "diavolul cu pantofii gauriti", trimis pentru a distruge poporul roman.
Deputatul PSD Aura Vasile a declarat, marti ca Jeffery Franks este "diavolul cu pantofii gauriti", trimis pentru a distruge poporul roman.
Astfel, social-democratul este de parere ca delegeatul FMI in Romania nu este altceva decat seful campaniei electorale a lui Traian Basescu" intrucat dupa ce acesta a castigat alegerile au urmat taierile de pensii si majorarea TVA.
"Principalul rau abatut asupra Romaniei este cel care il manevreaza pe Emil Boc de dupa perdea in ultima vreme, diavolul cu pantofi gauriti", afirma Vasile, spunand despre Franks ca este "artizanul anihilarii economiei Ucrainei"
Mai mult decat atat, Aura Vasile considera ca Jeffrey Franks este devaratul sef al economiei romanesti.
"Predictiile economice ale lui Franks sunt nule, fapt dovedit de nenumaratele dati in care a anuntat cresteri, atunci cand nici vorba nu putea fi de asa ceva. Dar sigur, domnia sa persista si face mai departe predictii si recomandari, ca si acum, cand presedintele Romaniei afirma ca nu se pot asigura cresteri salariale, dar este contrazis de Franks, acest asasin economic, un Scaraoschi in carne si oase care tine in mana arma cu care distruge Romania", mai scrie Aura Vasile.