Cautare

157 de rezultate pentru "aura" (3.61 secunde)
Aura lui Traian Basescu in mijlocul acestei veri pre-electorale incepe sa se stinga. Mai intai Ridzi si acum Udrea sunt pietrele de moara care atarna de gatul lui Basescu.
"Ne intereseaza felul in care au fost prinsi acesti bani in situatiile financiar-contabile", a spus deputatul PSD Aura Vasile. Comisia si-a stabilit programul de lucru, astfel incat, de saptamna viitoare, deputatii din comisie vor lucra in zilele de marti, miercuri si joi.
In timpul discutiilor, deputatul PSD Aura Vasile a spus ca membrii comisiei ar trebui sa aiba un specialist in IT.
Duminica seara, pe mai multe bloguri si in presa a aparut o inregistrare a discutiilor din Comisia Udrea, dintre Ludovic Orban, Aura Vasile, Adriana Saftoiu si, potrivit transcrierii care a insotit inregistrarea primita de redactii, un al patrulea participant ar fi fost Lakatos Peter, care neaga, insa, prezenta la aceasta convorbire.
Atacul Elenei Udrea vine dupa ce, pe inregistrarea aparuta in presa, Ludovic Orban le spune celorlalti membri ai comisiei ca pleaca in concediu, fiind sfatuit de Aura Vasile sa spuna ca pleaca in concediu "pentru a lasa timp expertilor sa lucreze".
Deputatul PSD, Aura Vasile, a propus astazi, in comisia de ancheta, ca de maine sa se inceapa formularea unui raport preliminar al concluziilor comisiei, pentru a-l trimite in plenul Camerei Deputatilor in perioada urmatoare.
Intelectualii Cristian Preda si Sever Voinescu vor sa faca nota discordanta de ascensiunea politica a tanarului Honorius Prigoana, si de afacerile "cu gunoi" ale tatalui sau, pentru a nu pierde din aura de intelectuali, sustine analistul politic Stelian Tanase.
Fotoliul de vicepresedinte este dorit de trei pesedisti: Victor Ponta, Aura Vasile si Bogdan Niculescu Duvaz.
"Energetica subtila a fiintei umane", "Manual de radiestezie", "Paradiagnoza - Manual pentru diagnosticarea energetica folosind radiestezia", "Perceptii extrasenzoriale - Manual pentru dobandirea si dezvoltarea simturilor subtile", "Influenta distala, teoria si practica vindecarii de la distanta", "Aura energetica, manual pentru detectarea si decodificarea aurei energetice a fiintei umane".
Au facut aura asta energetica sa ii fie mai bine lui Basescu. Si strict la confruntarea electorala ma refer. Magii nu pot pune direct un presedinte.
Oricat de tumultoase ori istovitoare ar fi fost zilele care o preced, sarbatoarea aceasta ne aduna in preajma celor dragi si tese in jurul nostru o aura protectoare, care ne ocroteste, macar pentru cateva momente pretioase, de tot ce e rau in jur.
Ea a venit insotita de social-democrata Aura Vasile, dar si de reprezentanti ai PC si ai PNL. Liliana Minca i-a invitat pe toti cetatenii sa iasa din casa, sa se implice si sa-si exercite dreptul de vot.
Ea a venit insotita de social-democrata Aura Vasi;le, dar si de reprezentanti ai PC si ai PNL, iar in momentul votului a spus:
Numarul celor care ar fi vrut sa o imbratiseze pe PSD-ista Aura Vasile (asa cum a facut Teo Trandafir intr-un gest de un populism care l-a depasit pe cel al lui Ponta) a fost, in mod cert, mult mai mare.
Viceliderul grupului PSD din Camera, Aura Vasile a cerut ca Legea pensiilor sa fie discutata in ansamblu si ca amendamentele depuse de PSD sa faca parte din raportul preliminar pe care Comisia trebuie sa le elaboreze.
Aura Vasile (PSD): "Ii rog pe ministrii Guvernului Boc ca exista doua hotararri ale Curtii Constitutionale care au decis ca asumarea pe legea educatiei este neconstitutionala.
Drept este ca aceasta aura tremuranda a fost intunecata de frigul lui 1 Decembrie, la Arcul de Triumf si de vorbele grele ale lui Basescu, dupa care fostul sau adversar cara un munte de mizerie, ramasa neridicata din campania electorala.
Printre parlamentarii prezenti s-au aflat Sulfina Barbu, Raluca Trucan, Aura Vasile, Victor Surdu, Ioana Manolescu, Danut Liga, dar si ambasadorul Macedoniei la Bucuresti Ljupco Arsovki, transmite MEDIAFAX.
Chiar ieri, in avanpremiera intalnirii cu Basescu, Ioan Oltean reafirma ca este impotriva unui premier tehnocrat, ba chiar diminua aura lui Boc, precizand ca premierul trebuie sa-si imparta meritele guvernarii cu partidul, care l-a sprijinit si a suferit alaturi de seful Executivului.
Capitalismul si-a pierdut aura progresista, pe cand aspectele sale negative, care in trecut au dat nastere destulor miscari marxiste, devin imposibil de ignorat de-a lungul si de-a latul Europei, unde cupiditatea si incompetenta unei mari parti a sectorului financiar au dus la decimarea economiilor Irlandei, Greciei, Portugaliei si, poate, in curand si a Spaniei.
google-analytics.com