DeCeNews informeaza : Vanghelie: Aura Vasile nu mai pleaca din PSD. Deputata este internata la Spitalul Universitar

Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR. In timpul discutiei cu edilul Sectorului 5, acesteia i s-a facut rau si a fost internata la Spitalul Universitar.
"S-a convins singura sa nu mai plece din PSD, nu eu am convins-o. Am incercat doar sa ii reamintesc prin cate am trecut impreuna", a spus Marian Vanghelie.
Potrivit acestuia, la un moment dat Aura Vasile a recunoscut ca nu este o decizie buna sa plece la UNPR.
"Recunostea ca nu e decizie buna si ii parea rau la un moment dat", a mai afirmat Vanghelie.
Intrebat daca el ia in calcul sa plece la UNPR, sau la un eventual partid al lui Mircea Geoana, Vanghelie a raspuns: "Nu ma intereseaza sa plec din PSD. Nu ma voi inscrie in niciun alt partid".

Aura Vasile, internata la Spitalul Universitar

Deputata Aura Vasile a fost internata, luni seara, la Spitalul Universitar in urma unui puseu de tensiune, incidentul petrecandu-se in timpul unei discutii cu liderul PSD Marian Vanghelie. Acesta a spus ca deputata a suferit un puseu de tensiune si a fost transportata la Spitalul Universitar.
In varsta de 62 de ani, Aura Vasile este la al treilea mandat consecutiv de deputat din partea PSD, fiind vicelider al grupului PSD din Camera Deputatilor.
Considerata o apropiata a vicepresedintelui PSD Marian Vanghelie, Aura Vasile este secretar executiv al Comitetului Executiv al Consiliului Organizatiei PSD a municipiului Bucuresti. De asemenea, ea este membra in Consiliul National al PSD si membra a Biroului Executiv al Organizatiei de Femei a PSD.