formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile
(Continuare)

Telefonul mobil - un rau necesar

- Fiindca am vorbit de releele GSM, va propun sa trecem la aparatele propriu-zise, "bombele cu ceas" pe care le purtam zilnic asupra noastra.

- Ne-au invadat si nu ne mai putem lipsi de ele. Am sa va relatez experienta mea personala. Eu de felul meu sunt un tip coleric, dar prin educatie si prin vointa, consider ca izbutesc sa-mi tin nervii in frau suficient de bine. Dar la o luna-doua dupa ce m-am dotat cu primul meu telefon mobil, imi devenise aproape imposibil sa ma mai controlez. Atunci mi-am pus intrebarea: "Oare nu cumva radiatiile acestea se aseamana cu campurile perturbatoare ale Pamantului?". Am inceput sa studiez problema, am realizat acel mic dispozitiv de neutralizare, mi l-am montat in carcasa mobilului, sub acumulator, si in cateva zile, am revenit la starea de dinainte, nu ma mai enervam atat de usor.

- Parerile sunt impartite, totusi. Unii privesc celularul ca pe un pericol real, pe cand producatorii afirma ca se mentin in limitele unui nivel de radiatii admis, uneori chiar il indica in prospecte, cu intentia evidenta de a da incredere utilizatorilor. Asadar, subiectul e deocamdata controversat.

- Ba dati-mi voie sa va spun ca nu e controversat deloc, insa cine are bani are si dreptate, nu-i asa? Haideti s-o luam in ordine, cu inceputul. Orice corp are o aura. Si exista un aparat de fotografiat special, cu care se poate vizualiza aura tuturor obiectelor, plantelor si animalelor, inclusiv a omului, bine- inteles. Cu ajutorul lui, am fotografiat aura unui telefon mobil, inainte si dupa introducerea dispozitivului meu in carcasa. Comparand cele doua imagini, am observat ca acest telefon micut se comporta exact ca un vampir energetic. Adica, se hraneste cu energie luata de la persoana care il intrebuinteaza. Nu provoaca el insusi boala, dar scade capacitatea de autoaparare a organismului respectiv. In schimb, din a doua fotografie, reiese nu numai ca a fost neutralizat campul nociv, ci si ca a aparut un plus de energie benefica.
(Va urma)