Aura Calina, partenera de viata a lui Mihai Dragomir, initiatorul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania, a sarbatorit ieri implinirea a 40 de ani.
"Cardio Mix are la baza cel mai bun sistem de pregatire psiho-fizica, este un spectacol al sanatatii, starii de bine fizice si mentale, oferind publicului, oricarei persoane sau familie interesata o Portie de Sanatate.
Denumit si Fitness-ul Viitorului, Cardio Mix revolutioneaza miscarea, educa nutritional, are impact direct asupra corpului si a mintii iar ''metodele'' personalizate adapteaza totul in functie de plusurile si minusurile fiecarei persoane, tinand cont de ritmul biologic si de celelalte aspect legate de stilul de viata. Folosind miscarile naturale ale organismului Cardio Mix abordeaza omul nu doar din punct de vedere mecanic ci si biologic, biochimic, fiziologic si psihologic, valorificand strategic plusurile iar minusurile sunt intai reparate, imbunatatite si apoi mentinute la standardul cel mai bun posibil.
Practicand si adoptand Conceptul si Stilul de Viata Cardio Mix, oamenii, indiferent de varsta, se transforma si beneficiaza de imbunatatirea starii de sanatate:
- Prin adaptarea celor mai bune exercitii fiecarui subiect in parte astfel incat sa-I asiguram PROTECTIA si PREVENTIA maxima asupra articulatiilor si a oaselor.
- Prin depistarea si rezolvarea afectiunilor existente la interiorul organismului iar prin echilibrarea metabolica facem corpul sa reflecte ''benefiicile'' si catre exterior
- Prin adaptarea programului nutritional si de antrenament optim astfel incat sa deblocam si sa reglam metabolismul determinandu-l sa utilizeze depozitele adipoase si sa elimine surplusul de greuatate
- Prin implementarea individuala a sistemului de pregatire psiho-fizica astfel incat subiectul sa poata beneficia de o imbunatatirea sistemului cardio respirator si cardio vascular favorizand implicit obtinerea tonusului muscular prin irigarea cu sange a zonelor inactive", spune Mihai Dragomir.
Aura Calina, care, desi a implinit 40 de ani, nu-si arata deloc varsta. Acest lucru se datoreaza si faptului ca Aura face sport din 1997, atunci cand l-a cunoscut pe Mihai Dragomir. Ii uram si noi Aurei Calina, pe aceasta cale, "LA MULTI ANI!" si putere de munca.
Mai multe detalii despre antrenamentele Cardio Mix si Cardio Mix Dance initiate de Aura Calina si Mihai Dragomir gasiti pe site-ul www.cardiomix.ro.
Vreti sa imbatraniti cat mai incet sau cat mai tarziu? Vreti sa aratati cu 10 ani mai tineri? Vreti sa va miscati si sa va bucurati de viata ca in tinerete? Noul curs de Cardio Mix Dance va poate reda forma fizica pe care de mult v-o doriti. Creat pe platforma primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania " Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept, acest curs isi are originea in 2006, fiind initiat si sutinut de promotorul Fitness-ului in Romania, renumitul antrenor de fitness Mihai Dragomir.
In 2013, Aura Calina a preluat conceptul de antrenament Cardio Mix Dance, imbinand muzica clasica cu cea house, astfel cursul a devenit si o metoda eficienta de antrenament si relaxare prin dans, exercitiu fizic si muzica.
"Cardio Mix Dance este un curs energetic, predominant cardio, care iti incalzeste muschii chiar din primele patru minute de exercitii. Cardio Mix Dance este cursul care iti da voie sa te exprimi, sa te eliberezi. Sesiunile de antrenament au ca tinta adaptarea organismului la efort, antrenarea sistemului cadio vascular si respirator, iar la finalul orei relaxarea organismului " dar asta nu este tot. Efectul exercitiilor fizice se face simtit si dupa ce parasiti sala de curs " metabolismul continua sa ''arda''caloriile si dupa terminarea antrenamentului", ne asigura Aura Calina, care, in 2009, a devenit instructor de fitness certificat de FRFC si instructor Cardio Mix.