Cautare

6797 de rezultate pentru "gheorghe victor" (4.03 secunde)
Candidatul PNL Victor Manea merge inainte, desi recunoaste ca a fost dezamagit atunci cand a vazut ca, intr-adevar, nu exista un tur doi pentru Primaria Constantei.
Victor Ponta "Basescu este un fricos si va ceda" Copresedintele USL Victor Ponta anunta ca nu va negocia cu seful statului si il va obliga sa respecte Constitutia Jurnalul National:
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Logica parlamentara Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Copos (din sala):
Victor Manea, consilier judetean in momentul de fata. ... Ne vom opri, in acest numar, asupra propunerii PNL - Victor Manea. VICTOR MANEA Curriculum Vitae - "M-am nascut pe 1 ianuarie 1967, pe Mircea cel Batran colt cu Sulmona", ne-a spus Victor Manea, care demonstreaza, astfel, ca este constantean get-beget;
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres. Romania Libera publica interviul cu Victor Surdu: ... Victor Surdu: ... Victor Surdu:
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Victor Ciutacu ii cere explicatii lui Ponta. Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
Maestrul Tudor Gheorghe il sustine pe Victor Ponta la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014 Victor Ponta i-a transmis marti lui Tudor Gheorghe cuvinte de multumire dupa ce maestrul si-a aratat sustinerea in cursa prezidentiala si a spus ca l-a votat in primul tur al alegerilor.
Victor Ponta a tras din nou pe sfoara Comisia Europeana (Autor:
cristoiublog.ro / Gandul de miercuri, 24 iunie 2015 / Ca sa-si scape pielea, Victor Ponta a predat Guvernul si, prin asta, si PSD, lui Klaus Iohannis!
Cat despre candidatul aliantei, liberalul Gheorghe Iorov, acesta a obtinut 13 voturi, unul din cele 37 de voturi (adica numarul de consilieri alesi prezenti in sala) fiind anulat.
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu. ... Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX. ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta :
Consilierul judetean Victor Manea a refuzat, in urma cu cateva saptamani, sa se mai prezinte la sedinta de Consiliu Judetean Constanta, declarand ca este nemultumit de modul in care functioneaza aceasta institutie.
Victor Ponta va fi presedintele unui birou de coordonare din care face parte si primarul sectorului 5 Organizatia PSD Bucuresti nu va mai fi condusa de Marian Vanghelie, ci de un birou coordonator din care va face parte si actualul primar al sectorului 5, a anuntat luni liderul PSD, Victor Ponta.
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
google-analytics.com