Cautare

1859 de rezultate pentru "fapte penale" (3.18 secunde)
Ministrul de interne, Dan Nica, a declarat ieri, dupa sedinta de guvern, ca a fost adoptata o ordonanta de urgenta in baza careia vor putea fi retrase permisele auto, daca exista „indicii temeinice“ ca acestea au fost obtinute prin fapte de coruptie.
Vreau sa subliniez, in continuare, afirmatia publica a judecatorului Curtii Constitutionale, domnul Predescu, si anume ca solicitarea grupului PD-L este una neconstitutionala, intrucat presedintele Senatului este ales pe patru ani, iar singura posibilitate de revocare este la solicitarea grupului politic din care face parte sau in ipoteza in care presedintele Senatului ar fi savarsit fapte care sa atraga raspunderea juridica, insa fapte constatate printr-o hotarare judecatoreasca, deci in niciun caz fapte inventate de catre colegi de la PD-L sau de la independenti.
Institutia prezidentiala a propus modificarea alineatului 3, potrivit caruia "raspunderea penala a membrilor Guvernului, pentru fapte savarsite in exercitiul functiei lor, se stabileste prin lege organica.
Senatorul PSD a precizat ca este singurul senator al opozitiei din Europa care a fost arestat pentru fapte de coruptie, desi el nu a ocupat functii in stat si nu a gestionat fonduri europene.
Reprezentantii statului spun ca, pâna acum, nu contabilii au patit-o, ci administratorii firmelor.Legiuitorii au înasprit pedepsele pentru contabilii care comit erori în acte, iar asemenea fapte pot fi pedepsite cu închisoare de pâna la opt ani.
Dupa primarul Clujului, cel al Brasovului a intrat in atentia DNA Prefectul Brasovului, Ion Gontea, si primarul municipiului, George Scripcaru (PDL) sunt cercetati de DNA pentru coruptie, fapte identificate in cadrul anchetei privindu-l pe fostul sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor, Ionel Spataru.
Gigi Becali a fost achitat in dosarul "Valiza" si primeste banii inapoi Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, marti, achitarea lui Gigi Becali in dosarul "Valiza", in care finantatorul Stelei si apropiati de-ai sai erau acuzati de fapte de coruptie.
La fondul cauzei s-a constatat ca exista fapte prescrise Mieruri seara, in emisiunea "Sinteza Zilei", au fost prezentate pasaje din motivarea instantei care initial decisese sa nu-i condamne pe cei 8 grei din fotbal in Dosarul "Transferurilor" acum aproape 2 ani.
Este o drama inspirata din fapte reale, cu Tom Hanks in rolul principal. ... Drama inspirata din fapte reale, cu Tom Hanks in rolul principal.
Potrivit acestui articol, deputatii si senatorii pot fi urmariti si trimisi in judecata penala pentru fapte care nu au legatura cu opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului.
Psihopat este un cuvant care suna infricosator si cei mai multi il leaga de crime si fapte oribile. ... Aceste convingeri bolnavicioase le alimenteaza motivatia catre fapte antisociale.
Dupa ce tragedia elevei violate din judetul Vaslui a tinut capul de afis al stirilor din aceasta vara si a zguduit opinia publica, OFSD a decis ca a venit momentul unor actiuni concrete, pentru ca numarul unor astfel de fapte ingrozitoare dar si a tuturor formelor de violenta impotriva romancelor sa fie limitat considerabil.
De fapt, lipsa de unitate, indecizia unor tari au stat la baza multor fapte reprobabile ale istoriei, cu precadere a celei contemporane. ... De fapt, in tot cursul istoriei disputele teologice au constituit motivatii pentru multe fapte reprobabile.
De fapt, lipsa de unitate, indecizia unor tari au stat la baza multor fapte reprobabile ale istoriei, cu precadere a celei contemporane. ... De fapt, in tot cursul istoriei disputele teologice au constituit motivatii pentru multe fapte reprobabile.
De multe ori, am senzatia ca anumite luari de pozitie, decizii, chiar fapte concrete cum ar fi privatizarile, nu sunt doar o initiativa a autoritatilor de la Bucuresti.
- scorul a fost 7-1), constata ca propunerea de suspendare din functie a domnului Traian Basescu, presedintele Romaniei, prezentata in sedinta comuna a Camerei Deputatilor si a Senatului, de 182 de deputati si senatori, la data de 21 martie 2007, se refera la acte si fapte de incalcare a Constitutiei, savarsite in exercitiul mandatului care, prin continutul si consecintele lor, nu pot fi calificate drept incalcari grave, de natura sa determine suspendarea din functie a Presedintelui Romaniei, in sensul prevederilor art.
"Nu m-a avut niciodata la inima, intrucat nu m-am transformat in pres in fata lui" Ministrul Apararii a mai precizat ca, prin Constitutie, presedintele Traian Basescu are rol de mediator intre puterile statului, pozitie din care nu are dreptul sa suspende un ministru, mai ales ca, a precizat Atansiu, la mijloc este vorba despre doua plangeri penale, una semnata de consilierul prezidential Adriana Saftoiu si alta de fostul deputat social-democrat, actual deputat independent, Eugen Bejinariu.
La Politia Basarabi s-au solutionat, in 2006, 42 de dosare, care initial erau cu autor necunoscut, iar in 2007 au fost gasiti autorii a 15 fapte si au fost solutionate 103 dosare care se refereau la fapte penale.
Dezincriminarea unor fapte, scaderea unor pedepse si in general "filozofia" tot mai laxa a gandirii penale nu au fost nici macar pe placul partidului de guvernamant. ... al incriminarii unor fapte si nu al dezincriminarii lor.
"Potrivit datelor inregistrate in sistemul national de raportare si monitorizare a evenimentelor, in ziua de 10 iunie, intre orele 7,00 si 21,00, doar 472 de fapte, reprezentand un procent de 38,1% au fost confirmate dintr-un total de 1.237 de incidente electorale sesizate.
google-analytics.com