Cautare

8397 de rezultate pentru "doi" (3.59 secunde)
Tudor Matei) Invitat la Digi 24, actorul Marcel Iures a afirmat ca familia este formata dintre un barbat si o femeie, spre uluirea celor doi moderatori, Florin Negrutiu si Claudiu Pandaru.
Candidatii fostei Aliante DA, care au intrat in turul doi cu pesedisti, sunt debusolati, panicati. ... Unii vorbesc de faptul ca le-au fost trimise, cu o saptamana inainte de alegerile din acest tur doi, persoane "competente" de la "centru".
Basarabia, sector 2, cu privire la faptul ca doi indivizi, sub pretextul ca sunt angajati ai unei societati comerciale ce are ca obiect de activitate comercializarea si service-ul produselor pentru stingerea incendiilor, s-au prezentat la sediul societatii pentru a efectua o verificare a stingatoarelor de incendiu, serviciu pentru care au pretins si incasat suma de 180 de lei.
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi. ... Pe de alta parte, pentru judetul Constanta, au fost desemnati doi observatori internationali de la Ambasada din Indonezia, pentru a urmari modul de desfasurare a alegerilor generale.
- Problemele le-am avut in ultimii doi ani de zile si sint legate cu afacerea de la Ardud, unde am avut o carmangerie. Am colaborat cu Politia de Frontiera la care am livrat in decurs de doi ani marfa in valoare de trei miliarde de lei.
Alegerea Consiliului Judetean si al Biroului Executiv, alegerea delegatilor pentru Congresul Partidului Social Democrat si desemnarea candidatilor pentru organele nationale de conducere a PSD, au animat atmosfera, punctele fierbinti fiind intretinute de discursurile deputatului Ioan Mircea Pascu si a celor doi candidati la functia de presedinte, Dorel Coica si Gheorghe Ciocan.
Pe linga motivatia bazinului electoral pe care PSD il are in nordul Moldovei, diferenta consistenta dintre cei doi se explica probabil si prin atentia pe care cei doi au dat-o judetului.
Corneliu Vadim Tudor va cere electoratului PRM sa nu se prezinte la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale daca nu va fi anulat primul tur, din cauza numeroaselor fraude electorale inregistrate duminica.
Atat Adrian Nastase, cat si Traian Basescu, cei doi candidati care se vor confrunta in turul doi, apartin aceleiasi familii politice, partidele lor facand parte din Internationala Socialista.
Desi alegerile parlamentare au fost deja parafate, tensiunea dintre cei doi adversari principali - PSD si Alianta "D.A.” nu numai ca nu a scazut, dar este intr-o continua crestere, fenomen de altfel foarte normal atata vreme cat scorurile electorale obtinute au ridicat miza prezidentialelor din acest an la o cota neatinsa pana in prezent.
Vicepresedintele PSD ßerban Mihailescu considera ca tandemul Iliescu-Nastase este ca si instalat in fruntea PSD, chiar daca unele grupuri minuscule din interiorul partidului, care nu se pot impaca deloc cu aceasta idee, incearca sa forteze o ruptura intre cei doi lideri.
Pe ordinea de zi au figurat raportul privind activitatea de partid in ultimii doi ani care s-au scurs de la ultima conferinta a PSD Mangalia, alegerea Consiliului Municipal, a Biroului Executiv si a presedintelui organizatiei, precum si alegerea celor 24 de delegati care urmeaza sa reprezinte Mangalia la Conferinta Judeteana Constanta care va avea loc.
20 - 15 A doua miscare A urmat plecarea celor doi consilieri judeteni ai PRM, in urma excluderii lor din partid, la PNL. Asta cu toate ca la acea vreme s-a crezut ca cei doi alesi judeteni, Marin Costel si Lupu Nistor, ar fi inclinat sa mearga spre PSD.
Pentru inceput, este necesar sa precizam ca cei doi mentionati sunt angrenati in competitia privind (re)castigarea functiei de presedinte al PD Salaj, confruntare transformata, cel putin in ultimul timp, intr-o adevarata lupta intr-un ring de box. ... Astfel, sustinatorii celor doi se impart deja in doua grupari.
• In 2 mai, o casa de schimb valutar din centrul municipiului Galati, de pe strada Brailei, a fost jefuita de doi indivizi mascati care au amenintat-o pe casiera cu pistolul, dupa care au furat in jur de 15.000 de lei noi si au disparut, fara sa raneasca pe cineva.
Este de bun-simt sa pui intrebari pentru ca una este sa ai zece ani in primarie si alta sa ai doi ani si jumatate. ... Vor exista suprapuneri chiar si doi ani, doi ani si jumatate.
Organizatia PSD Sector 1, din care fac parte cei doi fosti demnitari, a anuntat ca va lua marti in discutie excluderea din partid a lui Nastase si Popescu, pe motiv ca au daunat imaginii partidului.
Prima intalnire in orasul muzicii clasice Ce doi s-au vazut pentru prima data la Viena, in anul 1873, unde Eminescu era student, iar Veronica venise sa-si trateze o problema de sanatate.
Apoi a aparut un individ cu infatisare de culturist si inalt de peste doi metri. ... La scurt timp, au revenit doi indivizi, asemanatori cu primul;
50 de mici consilieri si-au exprimat votul sambata, in Sala Mare a Primariei Craiova, pentru a desemna persoana care va ocupa functia de primar al copiilor, pentru urmatorii doi ani.
google-analytics.com