Cautare

7159 de rezultate pentru "traian surducan" (3.90 secunde)
Jurnalul National publica un articol senzational despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu", a carei prima parte o puteti citi in continuare.
Legislativul l-a sanctionanat pe presedinte cu suspendarea, iar Traian Basescu a reactionat cu doua actiuni:
Dupa episodul Becali si spritul cu fotbalistii stelisti, numele presedintelui Traian Basescu este adus din nou in atentia opiniei publice cu un subiect nu tocmai placut.
Directorul CURS, Catalin Stoica, pune scaderea lui Traian Basescu pe seama faptului ca a fost perceput de romani drept cel care a generat criza politica peste criza economica.
De exemplu, Traian Basescu isi desconsidera nevasta si i se adreseaza cu apelativul popular "Fa".
Presedintele PSD, Victor Ponta, sustine ca presedintele Traian Basescu minte cand acuza opozitia in legatura cu votul in cazul Ridzi, mentionand ca va propune partidului sa nu mai ia in calcul vreo forma de comunicare cu seful statului decat daca acesta isi cere scuze.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010.
Traian Basescu a denaturat conceptul de liberalism Presedintele Traian Basescu a denaturat conceptul de liberalism, are o retorica liberala incoerenta, iar guvernarea PDL a lansat masuri haotice anti-liberale, se arata intr-un comunicat de presa remis, miercuri, AGERPRES, de catre Fundatia Horia Rusu.
Traian Basescu (Autor: ... Domnul Traian Basescu a ajuns la concluzia ca el este conducatorul statului. ... Este adevarat ca domnului Traian Basescu i s-a mai atribuit, inclusiv de catre subsemnatul, calitatea de conducator al statului. ... Il ironizam pe Traian Basescu, aratand ce ar dori el sa ajunga.
Lelia MUNTEANU) - Traian Basescu: ... Traian Basescu: Sunt Traian Basescu! ... - Traian Basescu: ... - Traian Basescu: ... - Traian Basescu: ... - Traian Basescu: ... - Traian Basescu: ... - Traian Basescu: ... - Traian Basescu: ... - Traian Basescu:
De cate voturi mai are nevoie USL Uniunea Social-Liberala a depus, miercuri, cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu.
Liderul PNL il desfiinteaza din nou pe locatarul de la Cotroceni, intors pe usa din dos Traian Basescu si-a luat din nou duminica seara o portie zdravana de critici de la cel mai temut adversar al sau.
Senatorul UNPR Damian Draghici, consilier al premierului Victor Ponta pe problemele romilor, semnaleaza ca, aflat in Germania, presedintele Traian Basescu i-a plagiat o declaratie referitoare la vanatoarea romilor in Occident, in contrast cu toleranta aratata bancherilor care devalizeaza bancile.
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
La nici doua saptamini de la investirea guvernului, presedintele Traian Basescu redeschide spectaculos disputa privind formula guvenamentala si provocarea alegerilor anticipate.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a aruncat in aer scena politica, printr-o declaratie care i-a uimit si i-a lasat… aproape fara cuvinte pe membrii PUR.
Vizita lui Traian Basescu a consolidat relatiile de “incredere reciproca“ intre presedintele Romaniei si cel al SUA. Traian Basescu a precizat ca relatiile dintre cei doi sefi de stat au inceput inaintea vizitei oficiale la Washington, aceasta fiind, de altfel, cea de-a patra intalnire intre ei.
"Azi, cand fraza lustruita nu ne poate insela, Astazi altii sunt de vina, domnii mei, nu este-asa?" 'Daca raportam prestatia politica, in ansamblu, a actualului Executiv si performanta individuala a fiecarui ministru in domeniul politicilor publice la timpul scurs de la instalarea la putere, dar, mai ales, la promisiunile si angajamentele facute de PDL in fata natiunii, in decembrie 2009, impreuna cu Traian Basescu, concluzia este una singura:
Mihai Gotiu) Da, precum in frumoasele noastre basme, Traian Basescu s-a nascut presedinte dintr-o lacrima. ... Misterul shift-ului care l-a propulsat pe Traian Basescu in prim-plan nu a fost singurul moment controversat al originii puterii acestuia.
Desi solicitase sa se adreseze plenului reunit al Parlamentului marti, presedintele Traian Basescu a fost "programat" de senatori sa-si rosteasca discursul ieri dupa-amiaza.
google-analytics.com