Cautare

295 de rezultate pentru "b1" (2.94 secunde)
Cine a castigat, cine a pierdut USL a dat o lovitura de imagine, Basescu si PDL au pierdut puncte multe Foarte multi romani au urmarit evenimentul de la Parlament. Acesta a fost transmis pe Antena 3, TVR 1 si TVR Info, Realitatea TV, B1 TV si de RTV.
Inpolitics informeaza: Razbunare pe Boc? Lazaroiu face pulbere PDL si aduce omagii PSD Declaratii de-a dreptul incendiare, luni seara, in direct la TV, ale unui varf de lance al actualei puteri in materie de comunicare, daca nu cumva comunicatorul-sef:
"Voi demisiona daca nu se aplica decizia din BPN in privinta lui Geoana" Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, la emisiunea "Ultimul Cuvant" difuzata de B1 TV, ca presedintele Senatului, Mircea Geoana, nu mai are sprijin politic din partea USL, dar si ca nu poate accepta ca o decizie luata in Biroul Permanent National al PSD sa nu fie aplicata.
Pe surse.ro: Se impute treaba in PSD. Ponta contraataca: ori Geoana, ori eu!
Inpolitics informeaza: De acum e aproape cert: Geoana e Alba ca zapada (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Cazul Geoana aduce PSD in pragul unei crize fara precedent, care ia amploare de la o zi la alta.
Presedintele PSD, Victor Ponta, este de parere ca, prin demersul schimbarii lui Mircea Geoana USL, ar da "sah" Puterii, intrucat Opozitia nu va mai putea fi acuzata ca blocheaza Senatul.
Inpolitics informeaza: Exploziv: Ponta afirma ca Geoana e in carti pentru schimbarea guvernului Boc Lovitura de teatru:
REALITATEA.NET informeaza: Basescu: Restructurarea de la MAI nu s-a facut pe criterii de peformanta in totalitate Seful statului Traian Basescu a declarat, joi la B1tv, ca in cadrul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii din decembrie va trebui prezentat un raport cu privire la restructurarea personalului din MAI.
Inpolitics.ro: Exploziv: "7%" - cel mai bine pastrat secret al lui Traian Basescu (Autor :
Presedintele PSD a subliniat ca Basescu a mintit cand a zis "pe la B1" ca el face intotdeauna ce zice Ion Iliescu:
Premierul Emil Boc a anuntat marti seara, la B1 TV, ca a convenit, in discutii telefonice, cu presedintii PSD si PNL, Victor Ponta, respectiv Crin Antonescu, ca miercuri, sa aiba loc o intrevedere intre liderii formatiunilor coalitiei guvernamentale si cei ai partidelor din opozitie.
B1.ro informeaza: Senatorul Mircea Diaconu: PNL nu mai demisioneaza din Parlament.
INPOLITICS : Si totusi, Udrea la Primaria Generala Sociologul Bruno Stefan, seful institutului BCS si apropiat al PDL, pentru care a lucrat in unele campanii, arunca pe piata o informatie-bomba, potrivit careia Elena Udrea isi pregateste candidatura la Primaria Generala a Capitalei.
ImpactNews informeaza : Pas spre conciliere cu USL?
Cotidianul.ro informeaza: Victor Ponta: Dl Antonescu nu vrea sa fie presedinte-jucator Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, la B1TV, ca pentru un timp modelul presedintelui-jucator nu mai va functiona in Romania.
B1TV informeaza: Victor Ponta:
B1TV informeaza: PSD doreste demiterea Oanei Mizil din fruntea filialei Calarasi Potrivit unor surse, in BPN al PSD s-a propuns, luni, demiterea Oanei Mizil de la PSD Calarasi.
B1TV informeaza: Victor Ponta, scrisoare deschisa catre Mihai Razvan Ungureanu:
"Ca sa nu pierdem vremea, eu va dau stenograma si dumneavoastra dupa ce ajungeti la post o faceti publica", a declarat președintele la B1.
Cotidianul.ro: Basescu ameninta opozitia cu inregistrari audio! - "Nici prin cap nu-mi trece ca voi fi haituit dupa ce nu voi mai fi presedinte.
google-analytics.com