B1TV informeaza: Victor Ponta: Continuam protestul din Parlament, exceptie fiind votul pentru ratificarea Tratatului de guvernanta fiscala
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca va propune USL continuarea protestului parlamentar al opozitiei, care va fi intrerupt doar la dezbaterea si votul in Parlament asupra Tratatului de guvernanta fiscala adoptat in cadrul UE.
Ponta a spus ca protestul opozitiei va continua pana la satisfacerea celor patru conditii cerute de USL.
"Am decis sa propunem in cadrul USL continuarea protestului. Astazi și maine, banii care se vor incasa vor și donati de catre senatorii și deputatii noștri"
Activitatea va fi reluata cu o singura exceptie, la dezbaterea si votul in Parlament asupra proiectului de lege sau memorandumului prin care Romania ratifica Tratatul de guvernanta fiscala adoptat in cadrul Uniunii Europene.
Activitatea social-democratilor este momentan axata pe caștigarea alegerilor.
"Toti parlamentarii noștri și cei care sunt acum in functie și vor candida trebuie sa se implice total in campania locala" a spus președintele PSD.
De asemenea, Victor Ponta a precizat ca fiindca nu particpa la discursul președintelui Traian Basescu din Parlament, parlamentarii USL vor initia o actiune de discutii cu sindicate, cu societatea civila.