REALITATEA.NET informeaza: Ponta: Nu fac intotdeauna ce zice Ion Iliescu

Victor Ponta a comentat la Realitatea TV declaratia lui Ion Iliescu care a spus ca pentru presedintele PSD ar fi prea devreme sa candideze la Presedintie.
"Daca maine ar fi alegeri prezidentiale, chiar daca eu in sondaje apar din partea PSD, probabil ca ar fi prea devreme. Alegeri vor fi in 2014. Eu mi-as dori sa fie mai repede pentru Romania, nu pentru candidatura mea. Foarte corect a raspuns Ion Iliescu. A zis e prea devreme. Am fost foarte atent si l-am urmarit si nu cad in capcane. Un raspun de bun-simt", a spus Ponta.
Presedintele PSD a subliniat ca Basescu a mintit cand a zis "pe la B1" ca el face intotdeauna ce zice Ion Iliescu: "Il ascult pe Ion Iliescu intotdeauna si mi se pare normal. Un om care a castigat prezidentialele de trei ori, trebuie ascultat. Faptul ca nu fac intotdeauna ca el sau gandesc cu mintea mea, e un lucru normal".
Ponta a mai declarat ca faptul ca Ion Iliescu il lauda pe Crin Antonescu este in avantajul PSD: "Nu stiu daca ii prinde bine lui Antonescu. PSD-ului ii prinde bine. Ideea de opozitie unita impotriva lui Traian Basescu este o idee buna".
Intrebat daca i-ar recomanda lui Victor Ponta sa candideze la Presedintie in 2014, Iliescu a raspuns negativ. "Nu, e prea devreme pentru asa ceva", a considerat duminica fostul sef de stat, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de ProTv, informeaza NewsIn.