REALITATEA.NET informeaza: Basescu: Restructurarea de la MAI nu s-a facut pe criterii de peformanta in totalitate
Seful statului Traian Basescu a declarat, joi la B1tv, ca in cadrul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii din decembrie va trebui prezentat un raport cu privire la restructurarea personalului din MAI. Presedintele a precizat ca va corecta restructurarile ce nu au fost facute pe criterii de performanta.
"Eu, ca presedinte, va spun ca nu o sa fac prima apreciere la televizor, desi am scapat putin, ci intai vreau sa discut cu ministrul si cu Ministerul de Interne. Oricum, va trebui la CSAT-ul din decembrie sa se prezinte un raport legat de restructurarea personalului in MAI si atunci va fi o discutie", a declarat seful statului la B1tv.
"Pentru mine, ce am auzit azi a fost un semnal ca de fapt restructurarea nu s-a facut pe criterii de performanta intotdeauna, desi stiu ca au fost niste examinari, dar ca au fost si destule interese de-astea de familie, de protejate. Am preluat semnalul din presa si va asigur ca in analiza care se va face in CSAT-ul din decembrie voi incerca sa corectez acest lucru", a mai spus presedintele.