Cautare

295 de rezultate pentru "b1" (6.03 secunde)
Cunoscutul jurnalist este directorul revistei Historia si scrie articole in Adevarul, realizand, in acelasi timp, emisiunea "Ultimul cuvant" la B1 TV.
B1TV:
Antena 3 - 22 sanctiuni - 17 amenzi in cuantum de 212.000 lei - 4 somatii - o decizie prin care s-a dispus acordarea dreptului la replica Realitatea TV - 22 sanctiuni - 13 amenzi in cuantum de 149.000 lei - 9 somatii OTV - 15 sanctiuni - 13 amenzi in cuantum de 440.000 lei - 1 somatii - o decizie privind obligarea radiodifuzorului de a difuza timp de 10 minute numai textul deciziei de sanctionare Antena 1 - 15 sanctiuni - 9 amenzi in cuantum de 202.000 lei - 6 somatii - Societatea Romana - 10 sanctiuni - 2 amenzi in cuantum de 20.000 lei de Televiziune - 8 somatii Kanal D - 9 sanctiuni - 8 amenzi in cuantum de 250.000 lei - 1 somatie B1 TV - 6 sanctiuni - 2 amenzi in cuantum de 10.000 lei - 4 somatii Prima TV - 5 sanctiuni - 4 amenzi in cuantum de 125.000 lei - 1 somatie 10 TV - 5 sanctiuni - 3 amenzi in cuantum de 25.000 lei - 2 somatii Pro TV - 4 sanctiuni - 2 amenzi in cuantum de 110.000 lei - 2 somatii Antena 2 - 2 sanctiuni - o amenda in cuantum de 5.000 lei - o somatie Posturi de radio centrale amendate de CNA in 2011 sunt:
Cotidianul.ro : Iliescu, despre oficialii FMI: Trebuie invatati sa aiba un comportament civilizat, de respect Un adevar rostit cu voce tare Acuzatii dure ale presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, la adresa oficialilor FMI.
Carlig politic am pentru B1 TV. ... El i-a zis, chiar pe holurile B1 TV, "Andreea, tu esti mai mult frumoasa decat inteligenta!".
B1 TV s-a clasat si ieri seara peste posturile concurente Realitatea TV si Romania TV, in Prime Time News, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media.
B1 TV a depasit din nou, ca medie a audientei pe durata intregii zile de miercuri, posturile Realitatea TV si Romania TV, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media. Si in Prime Time, B1 TV a obtinut audiente superioare celor doua posturi concurente.
Legea mai prevede ca, incepand cu 19 ianuarie, persoanele care nu detin permise de conducere din nicio categorie trebuie sa sustina un examen teoretic si unul practic pentru obtinerea permiselor din categoria "AM" "A1" si "B1" pentru mopede, scutere, ATV-uri si alte autovehicule dotate cu motoare de capacitate mica a caror viteza nu depaseste 45 de kilometri pe ora, iar capacitatea cilindrica nu este mai mare de 50 de centimetri cubi.
Puteti admite sau nu, dar n-as sta cu mainile in san daca ar fi hingheriti, de exemplu, cei de la B1, pentru care n-am nicio umbra de simpatie, dimpotriva.
B1 TV face schimbari: Ce se va intampla cu Ion Cristoiu Postul B1 TV va face cateva schimbari in cursul saptamanii.
deputatul PSD, Sebastian Ghita, proprietarul RTV, celebrul senator demisionar Dan Voiculescu, fondatorul grupului Intact sau cei din spatele televiziunii B1, care ii sustine neconditonat pe Traian Basescu si Elena Udrea.
A colaborat si cu ¬posturile tv B1 si PRO TV, dar s-a consacrat la Antena 1, cu emisiunea "Duminica in familie", pe care a si realizat-o.
Evenimentul Zilei si Capital cresc, la fel si B1. Dupa 20 de ani a venit democratia si in media! (Va urma)
Magiunul din prune Topoloveni va fi promovat in Orientul Mijlociu si Statele Unite, cu ajutorul unui program european pentru produsele agricole, potrivit B1Tv.
Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
Partea romana incearca sa ii convinga pe expertii FMI ca veniturile in minus incasate astfel din impozite, ca efect al bonificatiilor, vor fi compensate integral prin sumele pe care Guvernul nu ar mai fi obligat sa le cheltuiasca cu dobanzile aferente imprumuturilor contractate pentru finantarea deficitului bugetar, in lipsa impozitelor achitate la timp, potrivit unor surse citate de B1 TV.
Sorina Matei, discutie cu Traian Basescu, in culisele B1 TV. Ce i-a reprosat Jurnalista B1 TV Sorina Matei a avut o discutie cu Traian Basescu, joi seara, in culisele televiziunii. ... Presedintele Traian Basescu a fost prezent in emisiunea "Buna seara, Romania!", de la B1 TV, joi seara.
Fostul premier a scris pe blogul sau un text care i se adreseaza in exclusivitate prezentatorului B1 TV, Radu Banciu. ... Replica lui Nastase a venit dupa ce Radu Banciu l-a tot atacat in emisiunea sa de la B1 TV:
cotidianul.ro/ Intr-un interviu pentru b1TV Un alt subiect in interviul lui Catalin Striblea cu Sorin Oprescu a fost cel referitor la autostrada suspendata si informatiile aparute in presa in cadrul unei discutii avute de primarul general al Capitalei cu jurnalistii americani cum ca ar fi deja gata.
CNA a reluat, in sedinta de joi, votul in cazul B1 TV, dupa ce in sedinta din 28 iulie niciuna dintre propunerile facute nu a intrunit numarul minim necesar de voturi (sase) pentru a putea fi aplicata.
google-analytics.com