Cautare

104 de rezultate pentru "wu" (4.43 secunde)
Liderul PD, Emil Boc, a confirmat ieri ca fostul consilier prezidential Elena Udrea s-a inscris in organizatia democrata a sectorului 1.
Vicepresedintele UDMR, László Bórbely, le cere liderilor PNL si PD "mai putine talk-showuri, mai putine declaratii de presa, mai putine mesaje prin presa si mai multa concentrare" pe obligatiile Guvernului in perspectiva integrarii in UE.
Omul de afaceri si vedeta de televiziune Donald Trump a anuntat luni ca sotia lui, Melania, a dat nastere unui baiat, transmite Reuters.
Cei cinci liberali sanctionati de conducerea partidului pentru ca au avut alta parere in privinta propunerii PNL de retragere a trupelor romanesti din Irak sunt in continuare pusi la zid.
Liberalii au reactionat imediat la afirmatiile presedintelui Traian Basescu privind numirea sefilor SRI si SIE, si anume ca nu va face aceste numiri pana cand Parlamentul nu va aproba legile privind siguranta nationala.
Conservatorul german Hans-Gert Pöttering a fost ales, ieri, la conducerea Parlamentului European din primul tur de scrutin, succedandu-i in functie eurodeputatului socialist spaniol Josep Borrell.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea.
Lansarea candidatilor PD-L pentru sectorul 1 nu a iesit din tipicul petrecerilor campenesti, cu mici, bere, o formatie care sa asigure antrenul, dar si declaratii de acceptare a etichetelor puse de presa - Regina Asfaltului pentru Cornelia Cazacu sau Ciocu' Mic pentru Anca Constantinescu, relateaza Newusin.
Un deputat social-democrat german, Joerg Tauss (foto), vizat de o ancheta pentru detinere de pornografie infantila, si-a anuntat demisia din toate functiile politice, dar a negat acuzatiile.
Presedintele Parlamentului chinez, Wu Bangguo (foto), a exclus luni posibilitatea ca tara sa sa adopte o democratie parlamentara dupa model occidental, cu cateva luni inainte de implinirea a 20 de ani de la miscarea democratica din Tiananmen.
Presedintele venezuelean Hugo Chavez (foto) a declarat ca fortele armate sunt pregatite sa intre in razboi cu Columbia, daca aceasta tara provoaca.
Oficialii romani au avut o intalnire cu Wu Bangguo, presedintele Comitetului Permanent al Adunarii Nationale Populare. ... Wu Bangguo a subliniat faptul ca, pentru statul chinez, parteneriatul cu Romania are un statut privilegiat.
Daca nu stiati, va spunem noi. Craiova are cinci frati, adunati de pe doua continente. Pentru ca se topeau de dorul lor, pretiosii angajati ai primariei le-au facut o vizita pe banii nostri, ai contribuabililor.
In pregatirea campaniei electorale pentru alegerile prezindentiale, strategii angajati de liderul PSD Mircea Geoana i-au prezentat acestuia concluziile unui studiu sociologic.
Cel mai enervant si mai nesuferit combatant pe frontul talk-showurilor politice, de partea PD-L, Marcel Hoara, un anonim pana de curand, a primit o rasplata regeasca de la guvernul Boc si de la PD-L:
Bogdan Tiberiu Iacob lanseaza o teorie pe Inpolitics: "Evacuarea PRM, salvarea politica a lui Vadim Tudor". 'Urat scandal au urmarit romanii, in direct la TV, de la sediul central al PRM, cu prilejul evacuarii partidului din cladire.
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu ii face cu ochiul lui Roman ', pe care il puteti citi in continuare.
Jianmin Wu - fost ambasador al Chinei la Paris; O. Suleimanov - scriitor si ambasador actual al Kazahstanului la Paris), Hans Winkler - directorul Academiei Diplomatice Viena;
Atunci, am discutat cu Wen Jiabao - premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Wu Bangguo - presedintele Adunarii Nationale Populare a Republicii Chineze si Hu Jintao - presedintele Republicii Populare Chineze.
google-analytics.com