Cel mai enervant si mai nesuferit combatant pe frontul talk-showurilor politice, de partea PD-L, Marcel Hoara, un anonim pana de curand, a primit o rasplata regeasca de la guvernul Boc si de la PD-L: presedintia Consiliului de Administratie al Complexului energetic Rovinari, una dintre gainile cu oua de aur in domeniul energiei de la noi.
Informatia ca Hoara, pana azi sef la Agentia de Dezvoltare a Zonelor Miniere, va fi propulsat la sefia complexului Rovinari a fost difuzata, pe surse, inca de acum cateva zile in presa gorjeana si confirmata oficial azi, de directorul general Gheorghe Davitoiu, care a declarat ca i-a cedat lui Hoara locul in CA in urma ordinului semnat de ministrul Economiei, Adriean Videanu.
Reamintim ca cealalta gaina cu oua de aur energetica, complexul Turceni, este condusa tot de un pedelist penalul Ionel Mantog, om de casa al lui Radu Berceanu.
Marcel Hoara, reamintim, a iesit din anonimat in ultimele luni gratie promovarii sale asidue, de catre PD-L, la tot felul de emisiuni, unde a reusit sa calce pe nervi mai toata presa prin prestatiile sale servile, dar, in egala masura, agresive, in favoarea partidului lui Basescu.
Dupa cum se vede, nu a facut-o de pomana.