Cautare

104 de rezultate pentru "wu" (3.83 secunde)
Grupul de firme Workspace Studio - Ergonomos, Dealer Partner in Romania al Herman Miller, a deschis un spatiu de prezentare a produselor companiei americane, lider mondial al industriei de scaune ergonomice si sisteme de mobilier de birou.
Urmatoarea invitatie o vom face cluburilor de wu-shu si celor de karate", a spus Ionut Puca, antrenor la Power Gym Craiova.
Luptatorii de wushu de la clubul craiovean Wu Quan Li "Forta celor cinci pumni" ... In posesia medaliilor de bronz au intrat trei reprezentanti de la Wu Quan Li Craiova:
AGERPRES - Fotbal: Meci amical Romania - Danemarca 2 - 0 Nationala de fotbal a Romaniei a invins formatia Danemarcei cu scorul de 2-0, intr-un meci amical desfasurat marti seara, pe National Arena din Bucuresti.
BitDefender, divizia de securitate a datelor a companiei Softwin, a realizat si publicat clasamentul celor mai raspanditi virusi din luna iulie 2006, atragand, totodata, atentia asupra noilor amenintari aparute pe internet.
Ev.z.ro informeaza: Ultima frontiera: televizorul cu internet. Samsung a lansat gama Smart TV, gadgeturile care aduna jocurile, televiziunea si internetul intr-o telecomanda.
In urma cu cateva luni, Will Wurtz, unul dintre speaker-ii de marca invitati in acest an la Romanian Customer Management Summit, scria un articol despre asemanarile si diferentele dintre CRM-ul European si cel American.
http://nxoc01.cern.ch/hypertext/www/TheProject.html In 1990-1991, cand Internetul era deja in plina dezvoltare, dupa ce proiectul si toate modulele acestuia fusesera elaborate in Statele Unite, la Stanford Research Institute, la UCLA, UCSB, WU etc., prin realizarea a ceea ce numim acum web, a venit randul europenilor.
Johann Sebastian Bach a fost un compozitor german si organist din perioada baroca, considerat in mod unanim ca unul din cei mai mari muzicieni ai lumii.
Romania, pregateste-te... Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din lume, revine! De data aceasta, cu ultima si cea mai recenta productie, Source of Light.
Legendara trupa Cargo lanseaza astazi un nou single, "Nu ma lasa sa-mi fie dor", alaturi de MediaPro Music. Cargo semneaza muzica si versurile noii piese, o balada emotionanta de dragoste, parte din lucrarea "A cincea dimensiune".
Miercuri, 23 octombrie, a fost o zi cu totul speciala pentru brandul Exotique. Aniversarea de 10 ani de existenta pe piata romaneasca a fost marcata prin "Exotique Open Day", un eveniment care s-a derulat in showroom-ul de pe Splaiul Unirii 96.
Coffeol Ploiesti si Agentul VIP al showbizului romanesc va invita joi, 12 decembrie, incepand cu orele 19:00 la Cristi Brancu Show.
2014 NORD VEST -EVITATI GHINIONUL In Nord-Vest in 2014, este recomandabil sa se foloseasca elemente din culori de metal Feng Shui cum ar fi alb sau gri, precum si forma rotunda (forma elementului metalic), un Wu Lou din metal, un clopot de metal sau vas dupa gustul dvs.
Apropierea sezonului de daruri cu ocazia sarbatorilor de primavara a inspirat colectionarii si iubitorii de arta sa anime atmosfera din salile de licitatii Artmark, ridicand peste 350 de palete distincte si achizitionand peste 300 de loturi.
In premiera in capitala, de ziua internationala a jazzului 30 aprilie 2014, revista Jazz Compas in parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucuresti lanseaza mini festivalul Jazz Compas Live in Museum.
Numele sau chinezesc - Wu - simbolizeaza perspicacitatea si viteza. Anul acesta ne vom putea inspira din trasaturile mandrului cal, in asa fel incat sa ne afirmam cu o forta calma.
Peste o luna, Ian Anderson si colegii sai ii vor fascina pe fanii din Romania cu legendarele piese Jethro Tull.
Au mai ramas cateva zile pana la concertul legendarului Ian Anderson (Jethro Tull). Pe 20 iunie 2014, de la ora 20.00, fanii se vor bucura de cele mai mari hituri Jethro Tull, cantate de cel mai cunoscut flautist din muzica rock!
Trupa olandeza DELAIN si finlandezii de la BATTLE BEAST vor urca pe scena alaturi de SABATON, la Bucuresti, urmand ca inca doua nume locale sa fie anuntate cat de curand, pentru a completa afisul.
google-analytics.com