Liderul PD, Emil Boc, a confirmat ieri ca fostul consilier prezidential Elena Udrea s-a inscris in organizatia democrata a sectorului 1. Boc a declarat ca Udrea este "binevenita" in cadrul partidului pe care il conduce. "Un om care a fost de incredere presedintelui Romaniei este binevenit", a argumentat Emil Boc motivul pentru care PD castiga din inscrierea Elenei Udrea. El a completat ca performantele acesteia au fost validate atat pe parcursul campaniei electorale din 2004, cat si pe durata cat a fost sef al Cancelariei prezidentiale.
Pe de alta parte, Boc a precizat ca nu se pune problema unei incalcari a Protocolului Aliantei, suspiciune bazata pe apartenenta Elenei Udrea la PNL pana in urma cu cateva luni.
Liderul PD a completat ca Udrea nu detine nici o functie publica in acest moment, motiv pentru care nu ar fi nici o problema de moralitate inscrierea sa in partid. Legat de inscrierea in PD a Elenei Udrea liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ieri: "Ca prim-ministru, n-am sa ma ocup sa comentez declaratiile pe care doamnele in capot, la cafea, dimineata, le fac la diferite talk-showuri, la televiziuni".