Cautare

104 de rezultate pentru "wu" (8.07 secunde)
Trupa olandeza DELAIN si finlandezii de la BATTLE BEAST vor urca pe scena alaturi de SABATON, la Bucuresti, urmand ca inca doua nume locale sa fie anuntate cat de curand, pentru a completa afisul.
MEDIAFAX :
Trupa clujeana DIAMONDS ARE FOREVER urca pe scena alaturi de UNEARTH, pe 15 septembrie la Fabrica, in Bucuresti. De asemenea, inca trei trupe pentru 15 septembrie vor fi anuntate in curand!
METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 13 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de doua zile cu peste 30 de trupe, dintre care 6 headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania!
Cezara Negoescu si Livia Dumitru sunt doua tinere care participa si astazi la Christmas fair's Marathon organizat in Piata Universitatii, vizavi de CinemaPro, mai exact pe Strada Toma Caragiu nr.
Rhythm Of The Dance, impresionantul show ce va fi prezentat in sapte orase din Romania in perioada 24 - 30 Aprilie 2015, de catre Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, implineste 14 ani de cand a fost votat Best Irish Dance Show"!
ziare.com: Iohannis petrece Pastele in Germania, apoi pleaca intr-o destinatie exotica - surse Presedintele Klaus Iohannis nu a petrecut Pastele catolic in Romania, ci in Germania, la parintii sai, potrivit unor surse.
Vesti bune pentru iubitorii dansului! Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
Music Club lanseaza o serie de super concerte de jazz si rock, ce vor avea loc vineri, la obisnuita locatie din Strada Baratiei 31.
Concertele saptamanii: VUNK, Hara si Cristina Balan (Vocea Romaniei) la Hard Rock Cafe Saptamana aceasta va asteptam la 3 concerte cu 3 nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare.
revistablogurilor.ro informeaza: Ea a fost aleasa CEA MAI FRUMOASA FEMEIE din lume: Cu ce se ocupa tanara de 24 de ani (Autor:
Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rihanna, John Goodman, Ethan Hawke, Clive Owen, Rutger Hauer, Kris Wu, Matthieu Kassovitz, Alain Chabat, Herbie Hancock, Emilie Livingston, Alexandre Nguyen.
Metalhead Meeting de la Arenele Romane s-a desfasurat pe 6 si 7 iulie 2018, unde capete de afis au fost Soulfly si Children of Bodom, dar nici numele din deschidere nu au fost rele deloc, precum Sonata Arctica, Kataklysm sau Epica.
Nightwish revin dupa 3 ani in Romania, vineri, pe 17 august la ROMEXPO in aer liber, pentru un concert memorabil!
Adevarul de Weekend: Bogdan O. Popescu, neurolog si scriitor: Sunt medic, insa poezia e o salvare a mea Bogdan O.
Magazin: OZN-urile interesate de armamentul nuclear (Autor: DAN D. FARCAS) De aproape 40 de ani, investigatorul Robert Hastings a contactat si interogat numeroase persoane care au activat in U.S.
Deschiderea Norok Oktoberfest va avea loc joi, 19 septembrie, la orele 15.00. Invitat special: maestrul in arta culinara Jakob Hausmann.
Revista Forbes o plasa, la 28 iulie 2005, pe locul al treilea in clasamentul celor mai puternice femei din lume, dupa secretarul de stat Condoleezza Rice si vicepremierul chinez Wu Yi.
In cadrul expozitiei Asia Fest 2014, care se desfasoara pana marti inclusiv, cei de la restaurantele LI-WU au un stand de unde puteti cumpara mancare vietnameza delicioasa.
Mai gasesti si astazi, la Asia Fest 2014, magia si misterul bucatariei vietnameze de la restaurantele LI-WU din Bucuresti. Ce gasesti in restaurantele LI-WU de mancare:
google-analytics.com