Cautare

104 de rezultate pentru "wu" (7.76 secunde)
MAGAZIN : Spionaj in epoca moderna (Autor: PAUL IOAN) Debutul perioadei numite Razboiul Rece, imediat dupa terminarea celui de Al Doilea Razboi Mondial, a prilejuit si o incordare foarte accentuata pe frontul in care actionau serviciile secrete.
Mi-era teama ca nu cumva Basescu sa-si pregateasca fuga din tara si asta sa fi fost motivul vizitei la Chisinau.
RPG Security asigura paza si protectia locatiilor Festivalului International al Luminii - Spotlight on Bucharest Editia I Organizatori:
MAGAZIN: Noi marturii in cazul Rendlesham (Autor: DAN D.
INPOLITICS: SCANDALUL PALADA-GOTIU: CINE SEAMANA VANT, CULEGE FURTUNA (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Ceva grav s-a petrecut miercuri seara intr-un studio de televiziune, doi invitati si-au aruncat vorbe grele si chiar pumni, iar scandalul risca sa se termine cu politie, parchet si judecatori.
DESCOPERA: Trecerea timpului (Autor: Andrei Buga) Timpul este intim legat de sentimentul propriei noastre existente. Simtim cum noi insine ne schimbam si vedem cum toate care ne inconjoara se nasc, se transforma si pier.
- Berbecul are o luna in care i se recomanda sa ramana in asteptarea unor schimbari foarte importante. Vor veni rapid aceste schimbari.
BERBEC Primeste vesti bune, bani, cadouri. O luna foarte benefica. TAUR Este zodia dominata de runa Wunjo. Sunt vedetele lunii.
HUFF: Rune Mihai Voropchievici saptamana 17-23 iunie 2019 - 3 zodii primesc vesti grozave (Autor Laurentiu Emanuel) - Berbecul are o saptamana tumultoasa si runa spune sa se mobilizeze pentru a trece de o batalie furtunoasa sau de o batalie aprinsa.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. Interviu cu prof.univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. (Autoare:
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. Interviu cu prof.univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. (Autoare: OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. Interviu cu prof.univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. (Autoare: OANA BUGEAG) Prof.dr.
www.libertatea.ro informeaza: Sase orase chineze au fost inchise din cauza epidemiei de coronavirus. La Wuhan, autoritatile vor sa ridice un spital in sase zile.
DCNEWS: Profesor dr. Olga Simionescu prezinta informatiile esentiale despre coronavirus: Diferenta intre Romania si Italia, data de o mutatie (Autor:
Wu F, Zhao S, Yu B, et al. A new coronavirus associated with human respiratory disease in China. Nature. 2020 Mar;579(7798):265-269.
Asa i se spune televiziunii, de ceva vreme. Acum citeva zile un reporter de la TVR a protestat impotriva subordonarii totale a institutiei unde lucra fata de partidul de guvernamint.
A trecut mai bine de un an si jumatate de cand, la Palatul Victoria, pe scaunul de prim-ministru al Romaniei, se afla d-l Calin Popescu Tariceanu.
Pe zi ce trece, inteleg de ce merg lucrurile prost in Romania. Una dintre cauze ar fi ca "nu se vrea".
Presedintele Romaniei ameninta cu masuri de retorsiune impotriva cetatenilor statelor membre UE care vor restrictiona accesul romanilor pe piata interna a muncii din Uniune dupa 1 ianuarie 2007.
Nu ma numar printre cei care considera ca lovita de derizoriu tentativa televiziunii nationale de a alcatui un top al primilor 100 de romani.
google-analytics.com