Cautare

2117 de rezultate pentru "vreau" (2.75 secunde)
Deci, ca atare, domnule presedinte, vreau sa subliniez in incheierea alocutiunii mele ca este...
Sigur, luam in calcul celelalte efecte benefice pe care le-am mentionat nu o data si vreau sa le subliniez. ... Desigur, cota unica a fost poate masura cu cel mai mult rasunet, dar vreau sa mentionez aici un alt lucru la care ne-am angajat in campania electorala.
Sigur, luam in calcul celelalte efecte benefice pe care le-am mentionat nu o data si vreau sa le subliniez. ... Desigur, cota unica a fost poate masura cu cel mai mult rasunet, dar vreau sa mentionez aici un alt lucru la care ne-am angajat in campania electorala.
"Eu asta vreau sa inteleaga toti telespectatorii:
Domnule presedinte al Romaniei, domnule viceprim-ministru, domnule ministru, doamnelor si domnilor, stimati reprezentanti ai institutiilor de securitate nationala, stimati reprezentanti ai MApN, ai tuturor armelor care fac parte din acest minister si aceasta structura atat de importanta, vreau sa va salut si sa va spun ca ma bucur sa ne revedem dupa evenimentul anterior, din luna ianuarie, si sa va multumesc pentru activitatea din anul 2014 si in mod special de la acel moment si pana azi sa va mai adresez o multumire speciala:
E greu sa ma laud singur, vreau sa va spun ca cetatenii cu care m-am intalnit si am incercat sa le rezolv problemele, mi-au cerut acest lucru, de aceea mi-am asumat aceasta candidatura si pozitia de primar al Constantei, pentru ca stiu ce am de facut, pot sa le fac si sunt o persoana care munceste 14-16 ore pe zi, fara sa se planga.
Eu vreau doua lucruri sa va spun:
Dragii mei, eu nu umblu cu copii in brate in timpul campaniei electorale, eu nu lovesc copii in timpul campaniei electorale, eu nu ranjesc si nu plang in campaniile electorale, eu nu fur si nu mint, eu vreau cu adevarat Justitie dreapta si eu vreau cu adevarat Democratie si Stat de drept, si vreau aceste lucruri in numele vostru.
Eu despre asta vreau astazi sa vorbesc. Vreau sa vorbesc despre faptul ca cel mai mare proiect politic de dupa Revolutie respecta increderea a peste 70% din romani. Vreau sa vorbesc de faptul ca USL, prin Guvernul Victor Ponta, atinge, pas cu pas, bornele pe care si le-a fixat.
Cosmar, dizertatie despre desertaciune la dus, casolete cu mancare fara sare, perfuzii la ora 6.00 dimineata, cu lumini aprinse in tavan ca la Gestapo, tremur, spasm, din cauza lor, timp de o ora, transpiratii nocturne, insomnie, regrete, vise, inghetata cu zmeura, dureri de urechi, in camera e zapuseala si inchid cu carja unei canotoare de langa mine fereastra, o cucuvea canta doua ore la fereastra noastra, in fata spitalului, in noapte, eu vreau sa stau pe Facebook sa raspund la mesaje.
Vreau sa va spun cateva lucruri la care tin foarte mult. ... Vreau sa va spun ca Traian Basescu nu este de stanga si vreau sa va surprind.
In luna octombrie, KFC si Pizza Hut sustin organizatia World Vision Romania prin cea de-a saptea editie a campaniei "Vreau in clasa a noua".
Daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, iar daca parul meu arata complet dezordonat si "sifonat" atunci sigur ca vreau sa fac sex cu tine.
Cred ca am incheiat un roman pe care nu vreau deocamdata sa-l public. ... Acum tot ce vreau e sa-mi eliberez anul abia inceput, sa refuz colaborari si sa scriu o poveste. ... nu mai vreau cotidian, nu mai vreau fapt divers, politica, marunteala a zilelor. ... Vreau sa scriu.
Vreau sa impart lumii numai energie pozitiva" Sandra se strecoara prin multimea care vrea sa-i fure un sarut. ... Pentru ca vreau sa te felicit. ... - Imi permit sa ma trezesc cand vreau, doar ca nu mai pot sa dorm cat as fi vrut inainte cand faceam antrenamante.
Ce ciudat imi pare ca vreau sa-mi ramana pe retina, pomii, florile, cerul. ... Fapt pentru care, atat cat voi fi aici pe Pamant, vreau sa fim impreuna. Vreau sa ne povestim una alteia bucuriile, necazurile, neimplinirile, indoielile si sa ne avem unele pe altele.
Conferinta Flavius Stoican inainte de meciul Dinamo - Gaz Metan Medias "Vreau sa mergem pe continuitate. ... Nu vreau sa stricam ceea ce am facut la Arad si cred ca, cu o victorie, moralul si increderea vor fi mult mai mari.
Si vreau sa fiu foarte deschis, sa va spun ca sunt un suporter al gasirii solutiilor fiscale in corelatie cu directivele UE care sa stimuleze vanzarea de automobile noi in Romania.
Pentru inceput, vreau sa va spun ca am avut privilegiul sa fac parte din industria auto timp de 39 de ani si am avut oportunitatea sa locuiesc in cinci tari.
Ascult Mozart, cand vreau sa ma mentin, Wagner, cand vreau sa fiu invingator (Autoare: ... Mozart, cand vreau sa ma mentin, Wagner, cand vreau sa fiu invingator. ... Acum iar este o etapa dificila, dar vreau sa spun ca miscarea asta nu este rea, chiar daca este browniana, necontrolata.
google-analytics.com