Cautare

2117 de rezultate pentru "vreau" (3.73 secunde)
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
1) Vreau sa va spun buna ziua!
"Am spus ca vreau 25.000 de euro" ... Eu am spus ca vreau 25.000 de euro, pentru ca primisera deja o parte din bani", a declarat Dragancea in fata instantei.
Nu am sunat pentru ca nu am vrut sa va influntez in vreun fel, va rog acum vreau vot deschis, nu vreau vot secret.
Vreau sa mergem inainte, sa ducem pana la capat aceste schimbari", a spus presedintele PSD. ... "Vreau sa exprim, ca o gazda, in numele dvs., sa le spun ‘bun venit‘ primilor-ministri, oficialilor europeni care se afla astazi la Bucuresti intr-o alta cladire.
CE VREAU EU DE LA GUVERNAREA USL Nu suntem otova.
"Vreau sa ii felicit pe toti care au fost alesi in conducerea partidului, vreau insa, in egala masura, sa spun celor care nu au castigat aceasta competitie ca pe absolut toti ii consider extrem de importanti pentru conducerea partidului si vreau sa fie alaturi de noi in deciziile importante pe care le vom lua in continuare", a declarat Victor Ponta, dupa anuntul privind rezultatul votului la Congres.
E una din institutiile in care stabilitatea chiar este in favoarea performantei si vreau sa apreciez in mod special faptul ca, desi este o institutie de control si preventie, si mi-a placut faptul ca ati pus accentul pe preventie, nu ati urmat tendinta altor institutii din Romania de a merge pe o cale militieneasca - nu dau nume sau nu precizez la cine mai refer, ca unii sunt in sala si stiu, si in discutiile informale le spun institutiile Republicii Socialiste Romania, pentru ca s-au intors anumite practici.
Nici eu nu vreau sa se aleaga praful. ... Nu se poate sa-l las asa, sa faca ce vrea el, ca nu vreau sa se aleaga praful. ... - Ba, Ilie, nu vreau sa iau. ... Fa ce vrei tu si eu fac ce vreau eu.
Vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi si care au pus umarul, vreau sa le multumesc ziarisitlor, vreau sa le multumesc patronilor de cluburi, de hoteluri, de restaurante, vreau sa le multumesc dansatorilor, femeilor de serviciu, chelnerilor, vreau sa le multumesc tuturor celor care au ales sa lucreze in Mamaia si, bineinteles, turistilor care au venit in Mamaia sa se bucure de o statiune romaneasca, de o mare frumoasa, de cluburi, de distractie si de carnaval.
Urmeaza volumele "Cuvintele", "Vreau o allta lume", "Calatoria gandului", "Cea care as fi", "Singuratatea tatalui" si "Izvoarele vietii". ... - Cartea de poezie religioasa "Vreau o alta lume".
Vreau sa dau ceea ce am invatat. Vreau sa intorc lumii o frantura din ceea ce stiu. Vreau sa las ceva, fie si sub forma unor pagini scrise, efemere ca viata.
ma, domnule (sau doamna) medic minunat, eu nu vreau chimioterapie, tata, nu vreau tortura de-astea stiintifica, nu vreau stres, nu vreau nimic, vreau doar sa ma odihnesc.
Vreau sa traduc cateva fragmente din spectacolele mele in limba engleza si, dupa aceea, sa merg cu ele in capitalele europene : ... Din comedie facuta destept se pot face bani, dar vreau sa fac un business de comedie.
“Nu mai vreau“ Misiunea lui Ion Iliescu in partidul pe care l-a creat nu va fi una activa. ... Solicitat sa precizeze de ce nu mai doreste sa ocupe vreo functie in PSD, Iliescu a spus “nu mai vreau“, dar a precizat ca nu s-a plictisit de politica.
Vreau sa vedem la figurat tepele din Piata Victoriei, vreau sa vedem o lichidare totala a sistemului ticalosit.
Cand vreau un lucru, vreau, cand nu vreau, nu vreau. Nu sunt legat ombilical de Mircea Geoana. Am spus ca il votez pentru ca dimineata, cand ma scol, sa nu imi fie rusine sa ma uit la mine.
(...) Vreau sa lucrez cu toti foarte bine. ... "Foarte multi m-au sprijinit si doresc sa ma sprijine in continuare si vreau sa inteleaga ca nimeni dintre cei care nu au fost alesi sambata, din punctul meu de vedere, nu este in afara echipei.
Deputatul PD-L Cezar Preda dezminte pe Inpolitics informatiile vehiculate de mai multa vreme, potrivit carora ar avea o relatie amoroasa cu Elene Udrea si spune ca nu s-a intalnit niciodata cu ea intr-un motel, poate si pentru ca " eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau".
Dar nu vreau sa citez politicieni celebri, dar a inceput sa dispara ideea ca prima obligatie este a ta servant fata de minister, si abia apoi ce incepe sa faca statul.
google-analytics.com