Cautare

2117 de rezultate pentru "vreau" (4.90 secunde)
"Din pacate, PDL-ul e cel care are cele mai mari responsabilitati aici, nu vreau sa fiu ipocrit, dar ei au Finantele, Economia, Transporturile, primul- ministru, la ei se afla motoarele economiei.
"Voi renunta la functia de vicepresedinte al Senatului pentru ca nu vreau sa abuzez de aceasta functie si nici nu vreau sa folosesc resursele logistice ale Senatului in campanie", a afirmat Antonescu.
Cu alte cuvinte, sper ca niste canalii, care lucreaza nu stiu sub ce forma pentru domnia sa, nici nu vreau sa aflu, i-au dat ceva. ... Vreau sa va corectati imediat si sa va cereti scuze pentru ce ati spus".
"Eu vreau si sa introducem in acest Statut referendumul in partid pentru deciziile mari. ... Vreau sa fiu o mana forte, pentru ca numai cu o mana forte pot impune anumite lucruri, dar o mana forte legitimata mereu democratic.
Vreau sa subliniez, in continuare, afirmatia publica a judecatorului Curtii Constitutionale, domnul Predescu, si anume ca solicitarea grupului PD-L este una neconstitutionala, intrucat presedintele Senatului este ales pe patru ani, iar singura posibilitate de revocare este la solicitarea grupului politic din care face parte sau in ipoteza in care presedintele Senatului ar fi savarsit fapte care sa atraga raspunderea juridica, insa fapte constatate printr-o hotarare judecatoreasca, deci in niciun caz fapte inventate de catre colegi de la PD-L sau de la independenti.
"Nu vreau nimic de la iepurasul de Paste, pentru ca, in primul rand, eu ca si crestin cred in alte valori. ... "Vreau sa ma vad cu nepotii si sa savurez momentul in care vine iepurasul si le aduce cadouri.
Vreau sa le multumesc si celor care m-au sfatuit sa renunt. ... Vreau sa imi aduc aminte cu placere de acel moment si vreau sa va multumesc tututor si presedintelui Emil Boc ca nu m-ati dezamagit.
Nu vreau sa comentez, ca nu ma mai opresc Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a caracterizat vineri recentele atacuri lansate de Mircea Geoana la adresa sa drept rusinoase si a precizat ca nu doreste sa le comenteze, pentru ca nu s-ar mai opri, relateaza Mediafax.
Cred ca anul viitor trebuie sa fim foarte, foarte, foarte seriosi in ceea ce promitem si sa nu vorbim de absolut nimic despre ceea ce noi stim ca nu se poate face a doua zi, nu vreau sa fim ca cei care au castigat alegerile data trecuta, care ne-au spus ca sunt bani de pensii, de salarii (...) ca totul e foarte bine si s-a dovedit exact contrariul", a declarat Ponta.
Eu nu vreau sa fac acelasi lucru si in ce tine de mine, fara nicio legatura cu Geoana, vreau sa apar cat pot functia de presedinte al Senatului pentru PSD. ... este o functie care apartine PSD si nu vreau sa o pierd.
- Au trecut 12 ani de cand am votat, desi nu eram membru de partid, PSD, crezand ca un guvern al PSD va face bine Romaniei, si cred ca am votat bine in 2000 - In 2001 am primit propunerea de a ma alatura unui guvern care cred ca a facut bine Romaniei - Am fost presedintele organizatiei de tineret a PSD - In urma cu doi ani mi-ati incredintat un mandat extrem de greu - Vreau sa fiu liderul dvs care sa va spuna cum castigam alegerile, nu de ce le-am pierdut - Pentru mine, o functie administrativa e mai putin importanta decat calitatea mea de membru al PSD - Sunt convins ca putem castiga impreuna, sunt convins ca o sa fie greu la guvernare, sunt convins ca putem reconstrui Romania - Vreau sa va multumesc ca ati dovedit inca o data ca sunteti un partid de oameni seriosi, responsabili - Cred si va multumesc ca decizia de azi de a sustine o persoana care nu e membru al PSD pentru functia de presedinte e decizia buna pentru Romania - Impreuna cu Crin, o sa incercam sa facem tot ce tine de noi sa va dovedim ca ati facut bine avand incredere in noi - Vreau, impreuna, sa sarbatorim victorii, sa nu mai trecem prin infrangeri, prin divizari UPDATE ora 11:45 - Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sambata, ca nu acorda prea mare importanta scrisorii transmise de catre presedintele Traian Basescu, aratand ca revizuirea Constitutiei nu poate fi tratata printr-o "scrisoare pierduta la ceas de seara" si ca seful statului a vrut sa deturneze atentia.
Nu vreau sa-l... Dar vreau sa va spun ca am mai avut o discutie, va va multumi! ... Pentru ca el, daca eu ii spun, ma, vreau sa stiu si eu despre Popescu, el spune:
nu vreau sa vad, nu vreau sa aud, vreau doar sa merg sa votez in asa fel incat basistii sa fie exterminati.
Vreau Tinutul Secuiesc! ... Eu vreau ca prostii precum Csibi Barna sa-si primeasca Tinutul Secuiesc. Sa faca guvern, sa aiba Parlament, sa-si faca moneda lor (sula secuiasca ar fi foarte potrivita!), si sa se separe de statul roman.
Nu vreau sa mai aud de unguri! Nu vreau sa invete limba romana! Nu vreau sa invete istoria si geografia Romaniei!
• Am mai primit invitatii si la alte partide politice, dar aici am venit cu dragoste, nu numai cu masina presedintelui Romaniei, am venit cu sufletul la voi • Poate va asteptati la un discurs in favoarea unui sau altuia dintre candidati, nu pentru asta am venit aici, optiunile mele sunt cunoscute, am venit sa vedem daca in continuare avem puncte comune care sa ne faca parteneri pentru viitor sau nu • Voi fi extrem de cinstit cu voi • Ca sa putem fi parteneri pe viitor vreau sa stiti obiectivele mele:
Vreau sa vad ce dosare ai, ce experiența profesionala ai" Despre Calin Nistor, actualul sef interimar al DNA, Traian Basescu a spus de trei ori ca are un CV "exceptional" "Vreau procurori care au dosare facute, vreau sa vad propuși procurori care au obținut condamnari și nu li s-au intors dosarele pentru ca sunt prost facute.
Vreau sa subliniez inca de la inceput ca guvernul Ponta este primul guvern care reuseste sa adopte legea bugetului inainte de sfarsitul anului, un lucru foarte bun pentru toti romanii si pentru toate autoritatile care ar avea posibilitatea de a-si adopta bugetele la inceputul anului viitor si sa-si adopte planurile de investitii din timp, daca bugetul nu este blocat de Traian Basescu.
"Voglio una donna!", "Vreau o femeie!". ... "Vreau o femeie!". ... Teo rage iarasi, prevenitor, "Vreau o femeie!" si le sparge capetele.
• Vreau sa lamurim un lucru. Eu nu mai vreau sa mai fie un Guvern PNL sau un Guvern al lui Klaus Iohannis, ca nu a venit cu el de acasa, vreau sa fie un Guvern al Romaniei.
google-analytics.com