Cautare

2117 de rezultate pentru "vreau" (3.07 secunde)
Vreau sa fiu foarte clar, manifestantii au decis ca alegerile nu pot fi comasate, prin pancartele afisate si scandarile voastre. ... Nu in ultimul rand vreau sa felicit judecatorii Curtii Constitutionale pentru decizia de a declara legea privind comasarea alegerilor neconstitutionala.
Vreau sa multumesc candidatilor si militantilor nostri care la aceasta ora se lupta pentru a scapa Romania de PDL, de regimul Basescu si de ciuma portocalie.
"Vreau sa fiu foarte clar pentru toti ca nu este treaba mea batalia politica. Vreau sa stiti ca ceea ce am de spus astazi este in virtutea articolului 80, alineatul 2 din Constitutie, care il obliga pe presedinte sa aiba grija de buna functionare a statului.
Vreau in Constitutie reguli clare pentru presedinte, sa nu mai ai de ce sa-l suspenzi Victor Ponta a declarat, marti, ca ar trebui introduse in Constitutie garantii prin care niciun presedinte sa nu aiba in viitor mai multa putere decat i se cuvine, pentru a se evita orice fel de conflict care ar putea duce la suspendare, scrie realitatea.net Fiind intrebat ce sanse da pactului pe care l-a semnat cu Traian Basescu si daca crede ca va fi respectat, Ponta a spus ca este nevoie de o societate in care sa ne ascultam mai mult si sa ne razboim mai putin.
Daca ramane in PNL, nu mai avem acord USL, dar nu se pune problema sa nu mai avem coalitie de guvernare "Vreau sa fie foarte clar, daca (Sorin Rosca Stanescu - n.red.) este in continuare senator USL, inseamna ca acordul nu mai e in vigoare", a declarat premierul Victor Ponta joi seara, la TVR 1.
- Este prima mea conferinta de presa organizata dupa alegerile de duminica si vreau cu aceasta ocazie sa le multumesc tuturor romanilor care au participat la vot. ... - Referitor la consultarile initiate de presedinte, vreau sa fac cateva precizari:
"Nu pot sa-mi aleg produsele pe care le vreau" Faptul ca nu-si pot alege marfa este unul dintre motivele cele mai deranjante pentru cumparatori: "Daca tot dau un ban, vreau sa cumpar ceva de calitate.
Suporterilor nu vreau sa le promit nimic. Vreau sa le demonstrez ca merit sa joc acolo si sper sa le aduc cat mai multe momente de bucurie", a punctat Alex Zaharia.
"Peste tot vreau sa joc, mai putin ca fundas dreapta, ca acolo cine joaca se accidenteaza. Vreau sa ajut echipa cat mai mult, insa e foarte greu cand schimbi des locul. Dar eu vreau sa ajut si sa fiu o piesa importanta la echipa.
Vreau sa ma operez in America Omul de afaceri Gigi Becali s-a prezentat, luni dimineata in fata judecatorilor care analizeaza cererea sa de intrerupere a pedepsei pentru a beneficia de tratament pentru afectiunea la coloana. ... "Cer intreruperea pedepsei pentru ca vreau sa fac operatia.
"Azi la 42 de ani vreau sa va spun ca ma simt pregatit, am curajul, am increderea, credinta, impreuna cu dumneavoastra, ca pot fi presedintele romanilor, ca putem sa facem acea mare schimbare pe care o asteptam.
Vreau acum sa ma spovedesc, sa vin la dreapta dumneavoastra judecata. ... dar nu despre asta vreau sa marturisesc - eram redactor la revista "Timpul", din Iasi. ... Eu imi iubesc tara, dar nu vreau sa-mi torn prietenii. ... Vreau sa fiu James Bond, nu Cicciolina, amice!
Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc! ... In vara aceasta, la Teatrul de Vara Herastrau, comedia Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc! ... DEZBRACA-TE, VREAU SA-TI VORBESC!
"Vreau o tara ca afara Sa nu ma traga nimeni pe sfoara Vreau o Capitala goala Poate asa se mai spala Vreau sa fiu eu presedinte Sa arunc cu cuvinte Buzunarele sa nu doara Vreau o tara ca afara..."
Vreau sa gasesc si la serviciu, la scoala, sau pe unde mai mananc cate-un snack, loc de parcare, spatiu verde si fantani arteziene.
Vreau sa fiu arbitrat corect, nu vreau nici sa fiu avantajat, cum a fost azi la golul doi, a fost ofsaid clar. Nu pot sa ma culc linistit, vreau sa fie o lupta corecta", a spus antrenorul de la FC Botosani.
In primul rand, vreau sa va spun ca una din interpelari a fost facuta in ideea sensibilizarii premierului si a ministrului de Finante, pentru ca am constatat ca se face o mare nedreptate judetului si orasului Constanta, pentru simplu motiv ca multe localitati constantene sunt conduse de primari PSD.
Nu vreau sa fac ipoteze. ... Vreau sa va mai spun un lucru, Mangalia ar fi aratat altfel, iar diferentele sociale incredibile din oras s-ar fi diminuat.
Lucrurile marunte adunate inseamna dramatismul unei vieti pe care nu vreau sa o comentez. ... • Vreau sa ii multumesc si lui Mihnea care ar fi putut sa clacheze, sa nu mai mearga la facultate.
Si, ca sa fiu extrem de punctual in declaratia de fata, vreau sa va atrag atentia asupra a trei obiective pe care deopotriva le consider urgente, atat pentru reprezentantii sistemului de justitie din Romania, cat si pentru noi, parlamentarii Romaniei:
google-analytics.com