Cautare

2117 de rezultate pentru "vreau" (2.95 secunde)
Vreau sa va spun ca imi doresc foarte mult o campanie civilizata, o campanie deschisa. ... Vreau sa va rog si pe dumneavoastra sa transmiteti si pe aceasta cale faptul ca nu toti suntem la fel, nu toti oamenii sunt la fel.
Dar vreau ca de acum sa te dispretuiesc ca pe un ticalos oarecare si nu ca pe presedintele tarii mele. ... Vreau sa sper ca prieteni si neprieteni din blogosfera mi se vor alatura.
„Stiu sa lucrez in echipa, doresc sa muncesc pentru cetatean, si nu invers, si vreau ca localitatea sa devina un oras european“, si-a motivat candidatul Aliantei dorinta de a deveni primar.
E˜i asta vreau sa va spun, ca se face nu pentru ca cineva e impotriva fermelor mari; ... Pentru ca vreau sa va spun ca Romania sau orice stat membru unde se aplica plafonarea in fermele mari nu pierde nici un euro.
Am inca drum lung de strabatut, iar calatoria aceasta are pricini triste care sunt ale mele si pe care nu vreau sa le impartasesc. ... Asa ca nici nu am sa ma tocmesc, vreau sa cumpar din fiecare cate trei sticle ! ... Vreau vinurile tale !
La un moment dat m-a sunat fosta prietena sa ma intrebe daca nu vreau sa ne impacam si daca vreau, tot ce trebuia sa fac era sa urmez cei 6 pasi. ... (Vreau sa spun ca sufeream o data cu ea).
- Vreau sa dezvolt Neuro Centrum, sa devina standard ca un plan de tratament sa fie conceput in 3-4 zile, nu in 4 luni. Vreau sa dezvolt neuro-oncologia in Romania.
E un lucru la care ne-am angajat si pe care vreau sa-l continuam mult timp.
Nu ma intereseaza politica si nici nu o sa încerc sa conving pe altcineva de ce cred eu pentru ca sunt convinsa ca fiecare poate sa discearna între bine si rau, dar vreau sa-mi fie bine“, a spus Maria Czane, administratorul unei societati comerciale din Petrosani.
"Vreau mai mult si vreau sa demonstrez ca pot mai mult. ... Vreau sa fiu conducator", a tinut presedintele PNG sa arate in timpul emisiunii.
"O echipa de la nivel central nu poate realiza nimic fara filialele locale, de aceea vreau sa pun un mare accent pe acestea.
Vreau sa multumesc tuturor care, prin semnatura lor, mi-au sustinut aceasta candidatura.
Un lucru vreau sa fie clar: ... "Ce vreau sa va rog pe toti: ... Nu vreau sa se scurga informatii fara rost", a accentuat Dumitru Nicolae.
Sincer sa fiu, nu mi-am dorit functia asta, dar pentru ca am obtinut-o vreau sa fiu util partidului si sa scot cel mai bun scor electoral la parlamentare", mai spune Constantin Dumitriu.
Este ingrozitor in ce situatie suntem noi in Galati de cand ne conduce acest primar, Dumitru Nicolae, si vreau sa va aduc la cunostinta ca eu, impreuna cu mai multi oameni politici din Galati, am inceput de luna aceasta o monitorizare a primarului Dumitru Nicolae, iar anul viitor, dupa un an de zile, daca nu se tine de cuvant, si sigur nu se va tine, vom incepe procedura legala de strangere a semnaturilor pentru demiterea lui.
Vreau sa nu mai existe criza de medicamente, spitalele de stat sa aiba aceleasi dotari si sa asigure o asistenta medicala de aceeasi calitate ca in cele particulare, vreau sa existe o transparenta mai mare in ceea ce priveste banii pe care oamenii ii dau pentru Casa de Asigurari de Sanatate astfel incat ei sa stie ce se face cu acesti bani", a declarat medicul Sonia Draghici, candidat PSD pe colegiul 7 Oradea, pentru Camera Deputatilor.
"Vreau sa-i asigur pe clujeni ca lucrurile bune vor merge mai departe si, din pozitia pe care o voi avea in continuare, voi face tot posibilul ca aceste lucruri sa se realizeze.
"Mi s-a tot sugerat, mi s-a propus, mi s-au facut oferte de sprijin pentru o eventuala candidatura, dar sincer sa fiu eu personal nu vreau. ... Dar pur si simplu nu vreau", a spus Mazare.
"Vreau sa ii felicit pe castigatori. ... Vreau sa stiti de la mine un lucru. ... Vreau sa stiti de pe acum ca niciodata nu veti reusi sa adoptati solutiile care convin 100 suta la suta Romaniei.
"Acum aud ce se intampla si cu toate ca domnul Claudiu Tusac nu m-a invitat sa discutam despre proiect, vreau sa stie ca eu nu voi accepta ca localitatea pe care o administrez sa devina anexa in nici o zona metropolitana.
google-analytics.com