Cautare

8188 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate constanta" (3.55 secunde)
Activitatea unitatilor sanitare in anul 2016 In anul 2016, activitatea din sistemul sanitar (public si privat) s-a desfasurat in peste 60 mii unitati sanitare (49 mii de unitati sanitare in mediul urban si 11 mii unitati sanitare in mediul rural).
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Necesar care priveste orice detaliu al unei bune si normale functionari a oricarei scoli din tara.
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. ... Oferta este, din punctul meu de vedere, nesatisfacatoare si cred ca municipiul Constanta merita ceva mai mult decat ce am vazut pe listele de candidati.
Deputatul PSD Eduard Martin, aflat la primul sau mandat de parlamentar, a avut, din aceasta perspectiva, si suisuri, si coborasuri, deocamdata nu stie exact daca in 2008 va incerca, si pentru a doua oara, lista PSD pentru Camera Deputatilor, dar stie ca, cel putin din 2006 si pana in prezent, a muncit.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Facturile vor putea fi achitate la unitatile Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si la locatiile numite "PAYPOINT", adica locuri speciale de plata, acreditate de Distrigaz Sud pentru judetul Dolj, pe care le vom prezenta în tabelul de mai jos.
Anul trecut a fost lansat unul din cele mai mari programe din Educatie, de a se moderniza reabilita si finaliza, 500 de scoli in Romania, plecand de la situatia de dinainte, in care 1700 de scoli din Romania erau in diverse faze de executie, cu lucrarile sistate.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
Congresul invatatorilor romani din Rusia, tinut la Odessa, a cerut pentru transnistrieni serviciu divin, scoli, inspectorat scolar, episcopie la Dubasari, seminar la Odessa, toate in limba romana.
Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) au fost acreditate provizoriu de catre Ministerul Agriculturii, urmand sa fie supuse unei noi audieri in martie 2007.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Directiile de Sanatate Publica vor verifica si supraveghea conditiile de asigurare a asistentei medicale in unitatile sanitare, respectiv asigurarea stocurilor de medicamente de urgenta, in special a medicamentelor pentru patologiile determinate/agravate de canicula, functionalitatea generatoarelor de rezerva, asigurarea rezervelor de apa proprii ale unitatilor sanitare.
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
Asta in sensul in care, pe langa vreo cateva prevederi de bun simt, stilul de etichetare a majoritatii produselor care se vand prin chioscurile din scoli si licee nu prevede suficiente informatii astfel incat sa se poata face foarte usor departajarea intre aliment bun si rau.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
"Daca va fi nevoie, in unele zone se vor construi scoli noi (Rast si Plosca - n.r.), iar ministerul va suplimenta fondurile necesare", a explicat ministrul educatiei.
google-analytics.com