Cautare

563 de rezultate pentru "alina crisan" (2.59 secunde)
Cu cativa ani in urma, omul de afaceri brasovean Alexandru Crisan a cumparat UREX Rovinari si a dorit sa puna mana pe toti marii prestatori de servicii pentru minerit, pentru a controla apoi piata.
La inceputul acestei luni, presedintele CSA, Nicolae Crisan, ne-a declarat ca asigurarile obligatorii de raspundere civila auto vor fi insotite de vigneta. ... Pe ea va fi inscrisa data pana la care este valabila asigurarea", ne-a mai spus Crisan.
Masuri drastice Presedintele CSA, Nicolae Crisan, a spus la randul sau ca a convenit cu ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, ca in cazul in care baza de date unica a asiguratorilor cu cea a Politei nu are un grad ridicat de erori, sa poata fi introdusa radierea din oficiu a masinilor neasigurate.
Prima care s-a aratat interesata sa cumpere UREX, fosta firma falimentata de brasoveanul Alexandru Crisan junior, a fost Lucia Barzaceanu, persoana fizica din comuna gorjeana Baia de Fier. ... Acesta a si achizitionat SC RAUPS SA, alta firma falimentata de Crisan junior, aflata in vecinatatea sediului UREX.
Liderul sindicatului de la UPSRS, Vasile Crisan, sustine ca conditiile in care muncesc salariatii uzinei sint departe de a le asigura acestora integritatea corporala. "Ne mai preocupa promovarea salariatilor si salariile", mai sustine Vasile Crisan.
"Monitorizam cu atentie situatia în ansamblu si vom lua masurile interne care se impun în cazul în care aceasta va continua sa se deterioreze", a declarat, pentru GdS, Nadia Crisan, consultant pentru Ford din partea McGuireWoods.
Reprezentanta Ford Romania, Nadia Crisan, a declarat, pentru GdS, ca a fost informata Comisia Europeana despre garantarea creditului de la BEI de catre statul roman si ca respectiva garantie guvernamentala nu este ajutor de stat.
Intrucat acestea sunt discutii confidentiale, nu va putem oferi mai multe detalii", a spus Nadia Crisan, reprezentanta Ford Romania. ... In plus, SIF Oltenia a fost reprezentata in intalnirea Consiliului de Administratie care a decis cu privire la majorarea de capital", a mentionat Nadia Crisan.
Reprezentantul Ford in Romania Nadia Crisan a precizat pentru GdS ca motoarele EcoBoost vor fi fabricate la Craiova abia in cea de-a doua jumatate a anului 2010. ... Nadia Crisan a mentionat ca "planurile Ford pentru Craiova nu s-au schimbat.
Ford Romania a solicitat recent oferte de pret de la furnizorul de gaze naturale din Vaslui, SC Est Gas SA, desi fabrica primeste in prezent gaze de la Conef Gaz SRL, a precizat, pentru GdS, Nadia Crisan, reprezentant al companiei de autoturisme.
Ford se supune deciziilor instantei Reprezentantul Ford Romania, Nadia Crisan, a confirmat faptul ca ieri a avut loc a doua infatisare la Tribunalul Dolj a litigiului cu Carcea, unde au fost cerute probe la dosar.
Reprezentanta companiei Ford, Nadia Crisan, confirma faptul ca pana acum nu s-au instalat in Dolj eventuali furnizori ai producatorului de autoturisme, dar spune ca astfel de companii sunt in continuare interesate sa investeasca in zona.
Va rog sa va reamintiti ca imprumuturile din partea BEI nu sunt grant-uri, ci imprumuturi, de aici si investitia Ford", a spus pentru GdS, luna trecuta, Nadia Crisan, membru in Consiliul de Administratie al Ford Romania.
Cum s-a vazut tragedia, in redactie, isi amintesc Bogdan Chirieac, pe atunci redactor sef-adjunct si Crisan Andreescu, secretar de redactie. ... Crisan Andreescu:
Catalin Crisan vorbeste despre momentele in care a fost tradat de prieteni. Acum si-a dat seama ce inseamna fericirea.
Alina Mungiu-Pippidi, presedinte SAR, a aratat ieri ca listele complete, publicate pe Internet, cuprind 95 de candidati de la PSD+PUR (fata de 110, cati erau in cele provizorii) si noua nume de la PNL-PD (fata de 12).
Sectia 2 Politie a cerut date privind starea civila a membrilor Biroului de Presa al PSD in urma unei plangeri facute de Alina Mungiu Pippidi, care a reclamat ca a fost calomniata si insultata.
Judecatorii Alina Ghica si Cristi Danilet revocati din CSM Judecatorii Alina Ghica si Cristi Danilet au fost revocati marti din functia de membri ai CSM, fiind pentru prima data cand se ia o astfel de decizie.
Sociologul a afirmat ca din acest motiv exista o tentatie mai vizibila la Liviu Dragnea decat la Alina Gorghiu de a se promova, de a emite mesaje care sa mobilizeze.
Alina Elena Tanasescu este noul presedinte-director general al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj, functie obtinuta in urma concursului desfasurat in perioada 18-20 martie la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).
google-analytics.com