Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (3.76 secunde)
Ma cauta de la Palatul Victoria, unde se afla, atunci, intreaga echipa instalata la carma tarii, seful de cabinet al lui Ion Iliescu. ... Abia am inchis telefonul si am fost sunat iarasi de la cabinetul lui Iliescu:
Elena Vijulie, sef departament Politica la ziarul "Romania libera", a publicat un interviu sub titlul 'Iliescu: ... "Geoana si Iliescu", "Votezi Geoana, votezi Iliescu". ... Nimeni cu minte limpede din aceasta tara nu poate sa accepte o campanie aberanta care cauta sa-i atribuie lui Iliescu responsabilitati pentru diversiunea terorista.
Cum a trait Ion Iliescu 11 septembrie 2001 la televizor: ... Pentru Bush surpriza era totala" Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, se afla, in momentul declansarii atacului terorist de la 11 septembrie, la Cotroceni. ... Tocmai aceasta surpriza a si constituit elementul cheie al atacurilor teroriste", mai spune Ion Iliescu.
Iliescu vrea sa rescrie istoria recenta prin declaratii deplasate si mincinoase Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) considera ca declaratiile recente ale presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, in legatura cu campania pentru alegerile locale din 2008, ""au fost cauzate de o voita uitare si negare a realitatii pe care domnia sa o cunoaste foarte bine"".
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu le-a reprosat ieri colegilor sai ca este tratat "ono-rific" si le-a spus sa nu mai conteze pe el daca nu il consulta in legatura cu numirile din partid sau in guvern au declarat surse din PSD.Iliescu i-a reprosat lui Mircea Geoana numirea lui Cozmin Gusa drept consilier al sau sustinand ca aceasta decizie luata pe "la colturi" da un semnal gresit si ca ar nemultumi inclusiv oameni din teritoriu.
AMPress / Iliescu, atac la adresa lui Ion Cristoiu: ... Scoate doar bube, mucegaiuri, si noroi Fostul presedinte Ion Iliescu il critica dur pe jurnalistul Ion Cristoiu, despre care spune ca este un personaj plin de frustrari si de rautate. Iata textul publicat de Ion Iliescu, vineri, pe blogul sau:
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni, ca demisia din partid a senatorului Ion Solcanu este regretabila. ... Intrebat despre afirmatia lui Solcanu cu privire la posibilitatea infiintarii unui nou partid de catre nemultumitii din PSD, Iliescu a spus ca "nu se joaca lumea cu asa ceva".
'Insistenta lui Ion Iliescu in a promova teza "clarificarii ideologice a PSD", teza folosita, de regula, de domnia sa inaintea marilor schimbari interne, ne face sa credem ca iesirea la rampa a fostului presedinte al social-democratilor nu este deloc intamplatoare.
Afectat direct a fost, de aceasta data, Ion Iliescu, principalul sustinator al infiintarii unui Institut al Revolutiei Romane.
Ion Iliescu considera ca in fata PD-L care a devenit un partid paramilitarizat, in fata atacurilor la adresa Parlamentului, e nevoie de adunarea fortelor, crearea unei platforme nu numai pentru partid, ci si pentru tara.
ILIESCU 85 (Autor: Octavian ANDRONIC) In martie 1990, pe cand era presedinte al FSN si lider necontestat al miscarii care dusese la rasturnarea dictaturii, Ion Iliescu implinea 60 de ani.
Iliescu:
Ion Iliescu a vizitat ieri Barladul. Dincolo de acest enunt simplu, lucrurile se complica deoarece se pare ca in pomenita localitate s-au aflat, concomitent, cele doua entitati diferite - presedintele si candidatul PSD - care convietuiesc, pasnic si anticonstitutional, in persoana cunoscuta drept Ion Iliescu.
Iliescu, care a condus lucrarile Conferintei, a intrat in sala insotit de Adrian Nastase, cei doi lideri fiind aclamati indelung de catre delegati. ... Iliescu a condus lucrarile ca in vremurile “bune“:
Ion Iliescu a facut ieri o greseala impardonabila pentru un politician cu experienta lui si, utilizand o veche si indragita tactica sovietica, a infierat principalul dusman al social-democratilor:
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, marti, ca secretarul general al PDL Vasile Blaga este "un fatarnic si un insolent" si a precizat ca, in timpul mineriadelor din 1990, atat Blaga, cat si "seful sau", Traian Basescu, faceau parte din FSN.
Bogdan Tiberiu Iacob (BTI) se mira si el de bazaconiile pe care le emite in ultima vreme Ion Cristoiu, trecut cu arme si bagaje in tabara lui Traian Basescu. BTI scrie pe Inpolitics articolul "Ipoteza-bomba lansata de Ion Cristoiu:
Nume grele pe lista Ion Iliescu, Corneliu-Vadim Tudor, Adrian Paunescu, Walter Roman (tatal fostului premier Petre Roman), Gisella Vass (bunica lui Bogdan Olteanu) si Dinu Sararu sunt numele mentionate in Raportul Comisiei Tismaneanu. De altfel, numele lui Ion Iliescu figureaza la mai multe capitole ale documentului.
Jurnalista Corina Dragotescu a relatat ca a primit un telefon din partea presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu, in care acesta a facut-o "ticaloasa".
Ion Iliescu a fost externat de la Spitalul Elias Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat, azi, de la Spitalul Elias, unde a fost internat o zi pentru investigatiile medicale periodice, a declarat directorul medical al unitătii sanitare, Dana Safta, citata de mediafax.ro.
google-analytics.com