Cautare

60432 de rezultate pentru "soferii botosaneni in special cei care se considera nedreptatiti de masura de ridicare a masinilor parcate neregulamentar" (6.30 secunde)
Decizia de stopare a vanzarilor de polite RCA pe strada creeaza, pe langa nemultumirile automobilistilor, si satisfactii unor companii din domeniu.
Intrebari si raspunsuri privind pneurile de iarna! Obligativitatea anvelopelor de iarna incepand cu sezonul rece din acest an a provocat foarte multe intrebari.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza.
Daca s-ar face un sondaj de opinie in randul locuitorilor din Drobeta Turnu Severin, referitor la marile probleme ale orasului, probabil ca majoritatea s-ar gandi la infrastructura urbei.
de cand sunt europeni, cu mici exceptii "datorate" faptului ca unele deprinderi rele nu se educa asa usor (astfel ca mai sunt cazuri ce ne strica reputatia in continuare prin Europa occidentala), s-au transformat din "furaciosi" in "furati".
Ca de obicei pe la noi, la romani, orice masura este luata pentru a fi incalcata. Nimic nou, asa ca nu se mai mira nimeni.
Anularea restrictiilor pentru importul de automobile din momentul aderarii va determina un import masiv de masini second-hand din Europa de Vest.
Organizatia Patronala a Industriei Alcoolului si Bauturilor Alcoolice - Garant atrage atentia printr-un comunicat ca masura de ridicare a licentei de productie si comercializare a alcoolului etilic pentru SC Scandic Distilleries SA este "un abuz grosolan la adresa firmei, care creeaza premise foarte periculoase in continuare".
Avand in vedere ca guvernul amana luarea unei decizii in privinta controversatei triplari a taxei auto, proprietarii de masini nedreptatiti de deciziile luate la sfarsitul anului trecut de cabinetul Tariceanu incearca sa-si faca dreptate in instanta.
Amenintat de spectrul schimbarii din functie de catre Alianta D.A., presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a apelat la Curtea Constitutionala pentru a ramane al treilea om in stat.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
"Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat: "Historia Special. Este un numar dedicat unei singure teme, care nu inlocuieste editia obisnuita a revistei "Historia" din luna respectiva, ci o completeaza.
Potrivit unui studiu efectuat de dealerii celor mai renumite marci de autoturisme din tara noastra, romanii au achizitionat masini in valoare de peste 1 miliard de euro in ultimele noua luni.
Dintre cei intervievati, circa 80% sunt convinsi ca in urmatorul an nu vor cumpara o locuinta sau un automobil, deoarece nu au suficiente economii si nu vor sa mai apeleze la banci.
Biroul Permanent Judetean al PNL Bihor a decis duminica dimineata in unanimitate ruperea protocolului incheiat cu PD Bihor. Presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa (foto), considera ca vinovat este liderul PD Bihor, preocupat mai mult de propria-i imagine.
Mai multi angajati ai TMK-Artrom Slatina, care au fost disponibilizati anul acesta, sustin ca vor da societatea in judecata. Acestia se considera nedreptatiti si acuza conducerea de modul in care a intocmit listele cu persoanele carora le-a incetat contractul individual de munca.
Centrul pentru Inovatie in medicina a prezentat concluziile unui studiu sociologic intitulat Romanii si cancerul. Cu aceasta ocazie a avut loc o dezbatere cu participarea unor reputati specialisti:
Pentru anul 2007, tot mai multi specialisti sunt de parere ca masinile romanesti vor castiga in fata masinilor straine cumparate la mana a doua din strainatate.
Tot mai multi constanteni, dar nu numai, care isi achizitioneaza o masina din import, la mana a doua, incantati de pretul mic, ajung sa constate dupa o perioada scurta de timp ca noile lor masini...second-hand nu mai functioneaza.
Circa 700 de sindicalisti din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor si colegi de-ai lor din cadrul Directiei Regionale Vamale Cluj (DRVC), cu sediul la Oradea, au facut ieri o greva de avertisment de doua ore, timp in care angajatii celor doua institutii nu au lucrat cu publicul si nici cu societatile comerciale.
google-analytics.com