Cautare

928 de rezultate pentru "codul" (2.73 secunde)
Codul Fiscal din 2003 a fost modificat pana acum prin 31 de acte normative, care mai de care mai stufoase, punand mediul de afaceri in dificultate. ... Din 2003 si pana acum, cea mai importanta lege fiscala a Romaniei - Codul Fiscal - a suferit numeroase modificari.
Cand o banda de spargatori de banci, formata din politisti corupti si fosti militari este fortata sa dea o lovitura extrem de riscanta in favoarea unui mafiot fara scrupule, membrii ei hotarasc ca singura lor sansa de a reusi este sa distraga atentia Politiei din Atlanta folosindu-se de codul 999 - care inseamna politist ranit.
Traian Basescu a adoptat miercuri Codul de bune practici. ... Este vorba de codul de bune practici in comertul cu alimente, care dupa doi ani de dispute privind forma sa finala, s-a constatat ca nu este perfect.
92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... 92/2003, republicata, privind Codul de procedura fiscala. ... 3021 din Codul penal.
Fostul premier Adrian Nastase si-a lansat, miercuri, in cadrul Targului de carte Gaudeamus, volumul doi din "Codul Zambaccian", el apreciind, in discursul de prezentare, ca Romania ultimilor ani a fost condusa dupa Codul Zambaccian si mai putin dupa Codul Penal sau Civil. ... Codul era:
Codul Muncii va trebui modificat Daca va trimite bugetarii in concediu fara plata, guvernul va incalca legislatia in domeniu, si anume Codul Muncii.
Codul Muncii va trebui modificat Daca va trimite bugetarii in concediu fara plata, guvernul va incalca legislatia in domeniu, si anume Codul Muncii.
Reprezentantii furnizorilor si cei ai marilor lanturi de magazine au semnat azi Codul de bune practici pentru comertul cu produse agroalimentare, un protocol care ar putea reduce preturile din magazine pe termen mediu sau lung.
datele de pe banda magnetica a cardului si codul PIN. ... In aceste situatii, bancomatul respectiv mai este "dotat" cu o microcamera de luat vederi (de obicei, mascata cu un abtibild) indreptata spre tastatura, care inregistreaza codul PIN format de client.
Pentru proiectul de lege privind codul penal si-au dat avizul favorabil 12 reprezentanti ai guvernului, 22 de persoane desemnate din randul patronatelor si al sindicatelor votand impotriva.
Premierul Emil Boc a anuntat, luni, ca liderii coalitiei de guvernare propun asumarea raspunderii Guvernului in Parlament pe Codul Muncii, adaugand ca, in perioada urmatoare, vor avea loc consultari si cu grupurile parlamentare.
Coalitia de guvernare propune asumarea raspunderii pe Codul Muncii.
Guvernul si-a angajat raspunderea pe Codul Muncii. ... Codul Muncii prevede doua zile consecutive - adica 48 de ore. ... Un amendament acceptat - in cazul concedierilor colective pe baza criteriilor actuale din Codul Muncii, exista interdictia ca timp de noua luni de zile sa nu se poata face angajari.
Membrii Asociatiei Brokerilor au aprobat la sfarsitul saptamanii trecute Codul de conduita privind protectia datelor cu caracter personal si au discutat proiectul Codului de etica, care va fi supus aprobarii membrilor asociatiei la urmatoarea adunare generala, in toamna.
Printre cele mai importante se afla si prevederile legate de impozite si taxe din Codul Fiscal. ... Mai mult, consiliile locale vor putea sa majoreze impozitele si taxele locale anuale cu maximum 20% peste nivelul prevazut in Codul Fiscal.
Mai au ei timp oare sa se preocupe si de codul bunelor maniere, un alt set de legi, la redactarea caruia, ce-i drept, nu au participat si nu au avut deci, ocazia, sa se pronunte pro sau contra?
Punerea in acord cu prevederile declarate de catre CCR ca fiind neconstitutionale din Codul penal, Codul de procedura penala, Codul civil si Codul de procedura civila.
571/2003 privind Codul Fiscal). ... 571/2003 privind Codul Fiscal).
George Copos isi motiveaza gestul prin introducerea in Codul Fiscal a unei cote de 16% pentru microintreprinderi, in ciuda opozitiei sale.
Data la care codul constructiilor ar putea intra in vigoare ramane o necunoscuta, deocamdata, pentru ca initiativa este doar la nivel de propunere. ... Codul stabileste ca toate constructiile civile sau industriale amplasate in zonele inundabile ale albiilor majore sau in zonele de protectie vor fi demolate.
google-analytics.com